Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daha İyi Anlatılamazdı (1 Görüntüleyen)

YarenYaren is verified member.

Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Emektar Üye
Puan 113
Çözümler 0
YarenYaren is verified member.
Ekli dosyayı görüntüle 5868
2021 aşının bulunacağı ve kısmen maskelerden kurtulacağımız bir yıl olacak gibi gözüküyor..
Ne düşünüyorsunuz bu konuda ,umutlu musunuz ?

Buna dair umut taşımak isterdim ama ben 2021 i de 2020 den farklı olacağını düşünmüyorum. Zira üzerinde denecek insanlar bunun takibi yan etkiler, ekonomik ve siyasal boyutunu düşünğnce çokta umutla bakamıyorum.
Heleki aşı karşıtlığı ayrı bir dert...

Dün duydum haberlerde, yerli üretim aşıda hiç yan etki görülmemiş 44 kişiye yapılmış. İnş iyi sonuçlar alınır :)

Valla rusya gibi bir devlet şubatta aşı işi tamam sorunu hallederiz diyip .. sessizlige büründükten sonra hiç birşeye inanasım gelmedi... bu yerli aşı olayı bence tayip erdoganın sidik yarıştırma olayı.. kendisini o kadar çok avrupaya söz dinletme aşkıyla adapte ettiki olmayan imkanlarıyla bile bizde varız çekti.. ama gitti çinden getirtdi finlandiyadan getirtti aşı.. siyasi açıklamalara kesinlikle güvenmiyorun.. 2021 allah bilir tabiki ama ben 2020 den çokta farklı olacagını düşünmüyorum .. velki sonlarına dogru bi farkındalıkla birşeyler olur.

Ben yerli aşının yerliliğine dahi inanmıyorum o kadar umutsuzum ...

Çin aşıyı bulmadan önce salgını kontrol altına almıştı kocaman soruişareti

Arkadaslar benim zaten en fazla 5 senem var , siz kacip kendinizi kurtarin

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri