Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Covid 19'un Günlük Yaşamımıza Etkisi
(1 Görüntüleyen)
Tüm dünyada yıkıcı etkilere neden olan COVID-19'a karşı alınan önlemler evlerde geçirilen süreyi uzattı. Buna bağlı olarak hayatımızda bazı değişiklikler de kaçınılmaz oldu.
Covid 19 konuşmak istemiyorum artık,gariptir bu tarz konular açıyorum,yoruldum,tükendim,bunaldım..
Eski sıkıcı günleri özledim yani
Bizim memleketimizin davetleri ve günleri meşhurdur. Herkesin en az 5 veya 6 günü vardır. En az diyorum en çoğu neredeyse her güne denk geliyor Ve bitmek bilmez davetleri. Pandemi döneminde bunlarda baya azalma oldu. Dikkat ederseniz azalma dedim bitiremediler Birkaç gün önce arkadaşlarımla olan grupta yazmışlar. Arkadaşım bir arkadaşı pozitif çıktığı için geçmiş olsuna aramış, arkadaşı "Günlerde falan da dikkat ediyorduk maskeyle gidip geliyorduk." demiş
Çekirdek aile birbiriyle geçirdiği zaman süresi baya arttı. Ben bu halden memnunum aslında. Çocuklar anne baba yüzü gördü
Bence en önemlisi, elimizdeki nimetlerin farkına vardık. Dışarıda gezebilmenin, arkadaşına sarılabilmenin, eş dost akraba ile birlikte olabilmenin ne kadar güzel olduğunu anladık.
@NoktA, süper bir yorum. Teşekkür ederim.
Bu süreç bize çekirdek aileyi ve birbirimizi tanımayı öğretti, zaman yönetimini de öğretti aslında.
Dışarıya serbest çıktığımızda bunu anlayacaksınız.
@Yaren, bence daha çok açmalısın üzerine çokça konuşmalıyız ki tarihe not düşsün bu günler