FK Sözlük Çok önemsediğiniz insanın sizi hiç umursamadığını anladığınız an. (1 Görüntüleyen)

Alıştım.
Hayatım böyle insanların arasında geçti ve hala devam ediyor.
Belki de artık umursamayan onlar değil benimdir!
Onların beni umursayıp umursamaması hayata bakış açımı ya da yaşadığım hayatta kendime duyduğum saygıyı değiştiriyorsa sorun onlarda değil bendedir...
Elbette ki insan etrafındaki yaşayan insanlara göre yaşamına şekil verir ama hayatına verecek bir şekil yok ise en azından elindekileri kaybetmemeye çalışmak bence en iyi kendini onlardan koruma biçimidir...

bikaç sene önce insanlardan kolay vazgeçerdim, hatta daha düne kadar ikinci sansa bile sicak bakmayandim hatta. oyle degil simdi, hatta daha baska bir gozle baska bir pencereden bakiyorum. onem verdigim insanin beni önemsemeyecegini asla dusunmuyorum. onu özel kılmıssam ve özel tavirlar hak edip almissam bu bir anda kesilmez. olmussa bile bir sebebi oldugunu dusunur, dalgin oldugunu ve bir problemi oldugunu varsayarim. mutlaka da aramızdaki sorunu çözerim.

Ben mi anlatamıyorum diye düşünür farklı farklı anlatmaya çalışır çabalarsın sonra fark edersin ki seni zaten anlamak istemiyordur.
O an bırakırım herkes kendini bulunmaz hint kumaşı sansın.
Sanırım vazgeçilmez kimse olmadığını düşünüyorum. Parazit gibi yaşamayacaksın bu hayatı.
Her şeyi tek başıma yapabilirsin, spor mu yapacaksin tek başına yap film mi izleyeceksin tek basina izle gezecekmisin tek basina gez kendini önemsediğin zaman herkes seni önemser.. sanirim konudan saptım ben yazmadim @Kalpin yazdı :D

Yüreğime almışsam ,önemsiyorsam çok kırılır ,üzülürüm ,hatayı kendimde ararım ama sonra unuturum ,yine önemserim ,ben adam olmam :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri