Meteoroloji Çok Nadir Görülen Bulut ve Yağış Şekilleri (1 Görüntüleyen)

Bursada cidden çok yağmur yağıyor zaman zaman
Gün için de bir güneş var 10 dakika sonra gökyüzü kapkara şimşekler dans ediyor
Çiftçiler zor durumda kalmaz umarım
Amerikada yıldırım ağacı oluşmuş resmen sübhanallah

Adana'da Hortum Paniği, Sahiller Boşaltıldı
Panik Anlar 19.06.2020
Adana'nın Yumurtalık ilçesine hortum çıktı. Cep telefonu kamerasına yansıyan hortum panik oluşturdu.
Öğle saatlerinde kentin deniz kenarı ilçesi olan Yumurtalık'ta hortum çıktı. Denizde çıkan hortumun karaya ulaşmaması olası can ve mal kayıplarının önüne geçti. Bazı vatandaşlar paniğe kapılıp sahili boşalttı. Yarım saat süren hortum daha sonra son buldu.

Ekli dosyayı görüntüle 3131

Adana Boğuldu, Araçlar Su Altında Kaldı

ŞİDDETLİ FIRTINA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

-Adana’da Sel, Yumurtalık’ta Hortum
Adana'da şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Birçok mahallede su taşkınları meydana gelirken, Yumurtalık’ta hortum çıktı.
Şiddetli yağmur Adana’da sel, su baskını ve taşkınlara neden oldu. Yeşilyurt Mahallesi’nde caddeleri sel kaplarken, araçlar hasar gördü, işyerleri su taşkınlarından nasibini aldı.
Yumurtalık ilçesinde vatandaşların Cep telefonu kamerasına yansıyan hortum panik yarattı. Yumurtalık, İskenderun ve Hatay açıklarında meydana gelen hortum kıyıya ulaşmadan bitmesi olası faciayı önledi. Ceyhan’da ise şiddetli yağmur nedeniyle vatandaşların fırtına, sel ve su baskınlarına karşı önlem almaları konusunda uyarılar yapıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 3132

Adana'da Sağanak Fırtınası Böyle Geldi
19.06.2020
⚡
⛈
⚡

İşte O Anlar
⚡
⚡

Ekli dosyayı görüntüle 3133

Sel Araçları Kağıt Gibi Sürükledi
⚡
⛈

Adana'da Sel Dehşeti Böyle Görüntülendi
Araçlar Sürüklendi Büyük Panik Yaşandı
19.06.2020

Ekli dosyayı görüntüle 3134

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri