Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Cin Görmek ?

Charismax

FK Üyesi
Ne demek Hiç mi yok ?
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
6,525
Tepkime puanı
5,652
Puanları
113
Konum
istanbul
Web sitesi
forummeskeni.com
Burç
Balık
Hobim
Rap-Hiphop
İsim
Fatih
Meslek
Özel
Cinsiyet
Medeni Hal
DisPVx
Takım
O8yPI5
Rüyada cin görmek, rüyayı gören kişileri korkutan ve bir o kadar da meraklandıran bir rüyadır. Rüyada cin görmek hayırlı şekilde yorumlanmaz. Bu tür rüyalar üzerinde fazla konuşmamak gerekir. Rüyada cin görmek, sahtekar biri ile karşılaşma ve bu durumun sonunda zarar uğramaya işaret eder.


RÜYADA CİN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada cin görmek ve cinden bir şey almak memuriyet ya da terfi olarak yorumlanır. Rüyada cinin elbiseni çıkarmak düşman karşısında zafere işaret eder. Rüyada cin çarpması ise ele haram mal geçmesi olarak yorumlanır.


RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİN GÖRMEK VE DUA OKUMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada cin görüp dua etmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.


RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİN ÇARPMASI NE ANLAMA GELİR?
Rüyada cin çarpması, elinize haram mal ya da haram para geçeceğine, büyü, tılsım gibi şeylerle uğraşan birinden zarar görebileceğinize işaret eder. Eğer rüyada cin sizi çarptıktan sonra yere yığıldığınızı gördüyseniz, faiz ya da haram mal yiyeceğinize, büyü, tılsım, sihir gibi şeylerle birine zarar verebileceğinize veya büyük bir borcun altına gireceğinize ve olayların hacze kadar gidebileceğine işaret eder.

Rüyada cin çarpması, haram mal ve büyü ile uğraşan birinden zarar görmek anlamlarına gelir. Rüyada cinle evlenmek, günahkâr biri hakkında uyarı niteliği taşır. Rüyada cinle konuştuğunu görmek, kavganın habercisidir. Rüyada içine cin girmiş birini görmek, o kişinin huzursuz olduğuna işarettir. Rüyada içine cin girdiğini görmek de rüya sahibinin böyle olduğunu gösterir.

RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİNLERİN EVE GİRMESİ NE ANLAMA GELİR?
Rüyada evine cinlerin girip bir şeyler yaptıklarını görmek, eve düşman veya hırsız girmesine işarettir. Cinlerin evlerde bulunanları, şerli ve yaramaz komşulara işarettir. Cinin kapısının yakınında durduğunu görse, o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir adağı olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete işaret eder.


RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİN DÖVDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada cin dövmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, ayıplı yollara sapacağına işarettir.


RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİN MUSALLAT OLMASI NE ANLAMA GELİR?
Rüyada bir cinle sohbet ettiğini görmek, insanların durumlarını merak edip öğrenen kimseye yakın olmaya işarettir. Bazen de rüyada cin görmek, yılan ve akrep gibi yer haşerelerine ve insanların rahatsız olacakları şeylerin çıkmasına işaret eder.

RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİNLE EVLENMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada bir cinle evlendiğini görmek, ahlâksız ve itaatsiz bir kadına gönül vermeye, huysuz bir binit satın almaya işarettir. Hazan bir cinle evlendiğini görmek, mülk sahibi olmaya, gizlenmiş bir mala sahip olmaya işarettir.

RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA BİR CİNİN SALDIRDIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada bir cinin saldırdığını görmek; kişinin maddi sıkıntı yaşayacağına, kazancının azalacağına delalet eder. Rüyada eğer onlar kovaladığınızı ve kovduğunuzu gördüyseniz bu rüya birçok kişi tarafından çok sevilen, sayılan bir kimsenin dostluğunu kazanacağınız anlamına gelir.

RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİNLER GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada fazlaca cin görmek insanları kandıran yalancı bir kişiliğe delalet eder. Bir kişi rüyada kendisinin cin olduğunu görürse bu o kişinin yaptığı işlerde hileye başvurduğuna ve bu sebeple büyük kayıplar yaşayacağına işarettir.

RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİNLER DANS ETTİĞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada cinlerin birleriyle dans ettiğini görmek güzel bir olay yaşamaya ve bunun sonucunda da içinde bulunulan ruhsal sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir. Eğer rüyada görülen cinler şarkı söyleyerek dans ediyorlarsa bu rüya kişinin ummadığı anda yakın bir dostundan büyük faydalar göreceği şeklinde yorumlanmaktadır.

RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA EV İÇERİSİNDE CİN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Bir kişi rüyasında evinin içerisinde cin görürse bu rüya hane içerisinde tartışmalar olacağına, kurulu düzenin bozulacağına ve mutsuz günlerin başlayacağına işaret eder. Ayrıca maddi ve manevi yönden büyük kayıplar yaşamaya alamettir.

Bazı yorumculara göre de bu rüya büyük beklentilerle başlanılan bir işin hüsranla sonuçlanacağı ve bunun sonucunda da büyük üzüntüler yaşanacağı şeklinde
 

ZiLaN

FK Üyesi
🌼🌼🌼
Katılım
2 Haz 2020
Mesajlar
2,912
Tepkime puanı
5,309
Puanları
113
Burç
Başak
İsim
Meçhul
Meslek
Serbest
Memleket
siz Mars bilin(.
Cinsiyet
Takım
lIr3ry
Çokta hayırlı değilim demek ki gördüğüme göre ?
 

SiyahSancaktaR

FK Üyesi
Ceddi Osmanlı
Katılım
7 Kas 2020
Mesajlar
10,553
Çözümler
1
Tepkime puanı
13,913
Puanları
113
Yaş
40
Konum
Istanbul
Burç
Yengeç
Cinsiyet
Medeni Hal
JkcUDD
Sadece rüyada değil reelde de insan çok görür aslında insan vasfında lakin farkında olmaz çoğu..

Asıl görünümünü gören azdır ürkütücüdür. Kılık değiştirme fazlaca özelliğine sahiptir sınırsız özellikler..

Lakin tek mutlak hakikat insandan asla üstün değildir..
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar