- Web sitesi
- forummeskeni.com
- Burç
- Balık
- Hobim
- Rap-Hiphop
- İsim
- Fatih
- Meslek
- Özel
- Takım
Askerde torunum vardı. tabirini unutmuş olabilirim bu erken gelenler teskere'yi almaya yakın olan . tamam piç torun diyoruz ona..
ben 9/2 gittim amasya Havancı tugay komutanlığı ..acemilik ordaydı ..
orda kahraman maraşlılar bu tabiri babacanca kullanır naber canını yidiğim diye..
benim espirisel anlayışımda ağrı doğu beyazıt . kozlu karakolunda gelişti aslında.. bi asgaratcı oldum bi havan çavuşu bi kantinci bir kuleci oldum . ayriyetten kobra kulecide oldum ve en son astek çakma astek oldum ahaha
telsiz kuledeyim en üst devreyim.. artık mevzi pusu nöbetinden düştüm son demlerim teskere alacagım kuledeyiz karakol içinde telsiz gevezeliği yapıyoruz..
piç torun düştü yanıma sivaslı galiba has torun yahu sırasını karıştırıyorum 13 yıl olacak .. bu arkadaş tam sivaslı seviyordumda ezilmesin istiyordum kanatlarım altına almıştım anlıycagınız.
neyse nöbet düştü karakol nizami bana .. ben istedim paraf atmasınlar daraldıydım ..
neyse uzatmıycam yazmışkenden silmiyim haha
sivaslıların çok kullandığı tabir..
Canını yidiiim napıyon
Canını yidiiigimm niiidiyon
o kadar bir şivesel söylüyorlarki yazılımı yok yani bunun
kahraman maraş ve sivaslılarda çok sık rast geldim..
sanırım ege şivesindede olabilir bu .
gakkuşlara selam olsun bazen erzincanlılarda bu tabiri kullana biliyorlar.
ben 9/2 gittim amasya Havancı tugay komutanlığı ..acemilik ordaydı ..
orda kahraman maraşlılar bu tabiri babacanca kullanır naber canını yidiğim diye..
benim espirisel anlayışımda ağrı doğu beyazıt . kozlu karakolunda gelişti aslında.. bi asgaratcı oldum bi havan çavuşu bi kantinci bir kuleci oldum . ayriyetten kobra kulecide oldum ve en son astek çakma astek oldum ahaha
telsiz kuledeyim en üst devreyim.. artık mevzi pusu nöbetinden düştüm son demlerim teskere alacagım kuledeyiz karakol içinde telsiz gevezeliği yapıyoruz..
piç torun düştü yanıma sivaslı galiba has torun yahu sırasını karıştırıyorum 13 yıl olacak .. bu arkadaş tam sivaslı seviyordumda ezilmesin istiyordum kanatlarım altına almıştım anlıycagınız.
neyse nöbet düştü karakol nizami bana .. ben istedim paraf atmasınlar daraldıydım ..
neyse uzatmıycam yazmışkenden silmiyim haha
sivaslıların çok kullandığı tabir..
Canını yidiiim napıyon
Canını yidiiigimm niiidiyon
o kadar bir şivesel söylüyorlarki yazılımı yok yani bunun
kahraman maraş ve sivaslılarda çok sık rast geldim..
sanırım ege şivesindede olabilir bu .
gakkuşlara selam olsun bazen erzincanlılarda bu tabiri kullana biliyorlar.