Hosbuldum isra abiHayırlı olsun. Hoşgeldiniz.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hosbuldum isra abiHayırlı olsun. Hoşgeldiniz.
Kendinizi çok iyi tanıttınız. Tebrik ederimHosbuldum isra abisende yabancı deilsin ya neyse
eneemm nee kaa cok tanıdık çıktı ?
İp ucu yok abi ama ben sizi tanıyorum isim bas harf M se sen sensin isteKendinizi çok iyi tanıttınız. Tebrik ederim
İnsan bi ipucu verir![]()
İsrâ nicki Türkiyede benden başka yoktur sanırım.İp ucu yok abi ama ben sizi tanıyorum isim bas harf M se sen sensin iste
Ben deniz memnun oldum![]()
Tamam o zaman sensin abi muhabbetmiz var senle oldu yani daha öncedenİsrâ nicki Türkiyede benden başka yoktur sanırım.
Yüzlerce sitede üye kaydım vardır. Hiç karşılaşmadım.
Memnun oldum.Tamam o zaman sensin abi muhabbetmiz var senle oldu yani daha önceden
neyse aman bosver yeni tanışıyoz gibi yapalım ?
Benim adımda D le başlıyor ?Memnun oldum.
Benim adım M ile başlıyor![]()
Aslında ben yoğğğğumm
Ben asya yakasındanAslında ben yoğğğğumm
Yoğumm beni bulamazsın ???
Aklıma avrupa yakası burhan geldi ??
Zong olmasın oBen asya yakasından![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.