Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Bugünkü çiçekler kime veya kimlere gelsin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm çiçekler kendime... :)
Allahım ne tatlıyım ben ya :)
Kendi kendime aşık olasım var :)
Böyle çiçekçiyi arayıp 200 tane gül, 300 papatya, bir sürü kasımpatı sipariş edesim var ama malum fiyatlar el yakıyor
Ama uğur böceğide olsun ya :)
Neyse Allahtan burda beleş. Bir kaç tane ısmarlim kendime :)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🐞🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Bir sürü çiçekim oldu :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member., senin kadar kendinle barışık seven insan görmedim helal olsun :)
Illa sipariş olacaksa kasaptan yap kendine köfte pirzola bilimum ne varsa insana en güzel hediye çiçek budur Üstadım gerisi vazoda kuruyor sadece :D

@Birindarfatma bacıma gelsin, bu deli kim demesin diye :)
Ğuşkamı tu ğer hati (Bacım hoş geldin)
🌹
Bak bacım kıymetini bil öyle kolay kolay kimseye çay çiçek vermem :) Bacıma hoşgeldin karşılaması olsun.
Birdaha nezaman olur bilmem :)

A sende bana bunlar gibi takılıp narsist demezsen bacıma çay bile ısmarlarım. Uyma sen bu delilere :)
@DolunayDolunay is verified member. ordan bakıyor bana yok mu diye :) Yürü git sabah sabah :)
@SiyahSancaktaR bu çiçek bana mı diyor, muhterem git bankadaki müşteriler alsın sana bu bacımın :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member., @Birindarfatma değerli muhterem kadim dostum candır demez öyle herkesi Rabbim için sever saygı ve hürmet gösterir sağolsun :)
Bu arada değerli muhteremi kıskandım bana daha siftahin yok :D
banka deme müşteri hiç deme Üstad ya :D

@Birindarfatma, Rabbim razı olsun değerli muhterem kadim dostum benim eksik olma :)

images-17.jpeg@Birindarfatma, Âmin Âmin Ya Muin ecmain olsun inş :)
Bende ilk defa çiçek verdim o da kadim dostuma olsun :)
@QasemQasem is verified member. sende sıranı bekleyecen artık Üstadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri