Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Bugünkü çiçekler kime veya kimlere gelsin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkeklere neden gül verilir ki ?
Bence onlarda bu durumdan hoşnut değil..
ver 500 gr antep fıstığı oh miss ?
Bence banada gül vermeyin, gerçekciyim 500 gr antep fıstığına minicik ufacık tefecik zararsız bişey olabilirim :D

@NoktA ??

Erkeklere kimse çiçek vermiyor. Toplu vermek tercih ediliyor. Bende bir degisiklik yaptim herkese gunun çiçeķini veriyorum. Onlarda çiçek alsın ne varki bunda :D
Sana da yarının çiçekini verecektim @DeRiN . Antep fıstıkımız yok ne yazıkki :D en fazla çiçekle beraber Afyon lokumu verebilirim :D

(Dipnot: Doğrusunun çiçeği olduğunu biliyorum. Böyle soylemeyi seviyorum. Sayın yönetim lütfen düzeltmeyin :D )

@NoktA ben sana siper olurum ya :D
Senin Çiçeğine dokunanı çubuk krakerle taciz ederim :gulucuk:

Konu içinde alıntılardan pek hoşlanılmıyor sanırım..
bu mesajımda konu dışı sayılacak..
acil birine gül vermem lazım lm;;
Ben yönetimin huyunu çözemedim daha :D

@DolunayDolunay is verified member. jj;;

Farumda bütün konularda alıntı yapabilirsin @DeRiN sözlük konuları hariç :) yönetim sonra itinayla alıntıları temizliyor. Toplu ban yememek için dikkat etmemiz şart, şap şart :D
Bizimki alışkanlık oldu sen istediğin gibi yap:)

Erkeklere neden gül verilir ki ?
Bence onlarda bu durumdan hoşnut değil..
ver 500 gr antep fıstığı oh miss ?
Bence banada gül vermeyin, gerçekciyim 500 gr antep fıstığına minicik ufacık tefecik zararsız bişey olabilirim :D

@NoktA ??
250ye de razıyız aslında
gardaşım @DolunayDolunay is verified member. sen papatya seversin ama bana antep fıstığı alabilrsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri