Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Bose, Uyku Sorunu Yaşayanlar İçin Sleepbuds II Kulaklığını Duyurdu

ZARiP

FK Meteorolog
Katılım
5 May 2020
Mesajlar
8,401
Çözümler
1
Tepkime puanı
20,319
Puanları
113
Bose, uyku sorunu yaşayanlara daha kaliteli bir uyku vadeden Sleepbuds II kulaklıklarını duyurdu. Sleepbuds II, kaliteli bir müzik yerine kaliteli bir uyku sunmayı amaçlıyor.

Dünyanın en büyük ses ekipmanı üreticilerinden Bose, uyku problemi yaşayanlar için tasarladığı en yeni ‘kulaklığı’ Sleepbuds II’yi duyurdu. Adından da anlaşılabileceği gibi Sleepbuds II, kullanıcılara kaliteli bir müzik keyfi yerine gürültüsüz, rahat bir uyku için yardımcı olmayı amaçlıyor.
Bose Sleepbuds II, sahip olduğu gürültü engelleme teknolojisi sayesinde geceleri dışarıdan, evin içinden ya da değerli komşularımızdan gelen seslerin uykumuzu bölmesini engelliyor. Ancak Sleepbuds II, gürültüyü tamamen engelleyip sıfır sessizlik sunmak yerine bu sesleri azaltıp yerine birtakım rahatlatıcı sesler sunuyor.

Bose Sleepbuds II tasarımı
Ekli dosyayı görüntüle 5286
Bose tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, Sleepbuds II’nin gerçekten de uyku kalitesini artırdığını kanıtlamak için bir dizi çalışmalar gerçekleştirmiş ve olumlu sonuç almış durumda. Bose’a göre Sleepbuds II; evdeki ayak seslerini, ev ahalisinin horlamasını ya da evin önünden geçen taşıtların seslerini rahatlatıcı seslerle değiştiriyor.

Dahili bataryasıyla 10 saatlik bir kullanım sunan Bose Sleepbuds II, alüminyum şarj kutusu ile birlikte ise 30 saatlik toplam kullanım süresine sahip. Yalnızca yalnızca 6,3 milimetre genişliğe sahip olan kulaklık, başınızı yastığa koyduğunuzda herhangi bir rahatsızlık oluşturmuyor. Ayrıca Bose, kulaklık yastığa sürttüğünde gıcırdamasını önleyen özel bir sürtünme önleyici kaplama kullandığını ifade ediyor.

bose sleepbuds II kutu


Bose Sleepbuds II, yalnızca uyku anında rahatlama sunmakla kalmıyor, uyku öncesinde de stres seviyesinin düşürülmesine yardımcı oluyor. Sleepbuds II’de bulunan 15 ayrı doğa sesi, kullanıcının zihnini sakinleştirmek için özel olarak oluşturulmuş durumda.

bose sleepbuds II uyku


Bose Sleepbuds II fiyatı

Bose Sleepbuds II rahat bir uyku için pek çok gelişmiş özellik sunuyor olsa da cihazın fiyatı, aynı derecede rahatlık sunmuyor. Zira Bose, uyku kalitesini artırmayı vadeden bu özel kulaklıkları için 249 dolar (yaklaşık 1.912 TL + vergiler) fiyat etiketi açıklamış durumda. Bose, bu fiyatın uzun süren araştırma ve mühendislik çalışmalarının bir karşılığı olduğunu ifade ediyor.
 

AsyA

Forum Kalemi
Öylesine...
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
14,443
Çözümler
1
Tepkime puanı
38,508
Puanları
113
Uyku sorunu yaşayanlar için büyük ihtiyaç.
 

asminya

FK Üyesi
Katılım
21 Tem 2020
Mesajlar
1,588
Tepkime puanı
2,774
Puanları
113
Cinsiyet
Bende klasik muzik acarim hep,
ama kulakligim kablosuz olsa da bu kadar kaliteli degil tabi.
 

BaRoN

BaRoN
Katılım
16 Tem 2020
Mesajlar
1,145
Tepkime puanı
2,470
Puanları
113
Yaş
48
Konum
istanbul
Burç
Koç
Meslek
kimya
Memleket
Amasya🍎
Cinsiyet
Takım
O8yPI5
Uykuyu sevmem lakin kulaklık saçma uyumak için para verilecek bir malzeme değil fazla uyku insanı hantal yapar
 

EfuL!m

FK Admine
𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
Katılım
2 May 2020
Mesajlar
10,275
Çözümler
5
Tepkime puanı
29,246
Puanları
113
Konum
⊰❂ 𝑰𝒔𝒕𝒂𝒏𝒃𝒖𝒍 ❂⊱
Cinsiyet
Fiyatı da ulaşılabilir ama işte ben klasik müzik sevemiyorum hele hele o dinlendirici müzik dedikleri enstrümantal çalişmalar beni iyice geriyor .
Okurum dualarımı sağ tarafıma kıvrılırım oh mis ..
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar