Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film Analiz Bir İdam Mahkumu Kaçtı

Sonunda filmi izleyip geldim Biriyle aynı fikirde olmak istemezdim ama?şaka bir yana film çok güzeldi. Qasemin de dediği gibi evet film esaretin bedeli filmini anımsatmış tabiki onun kadar güzel değil ama bu filmde çok güzel di Film ilk bakışta kaçış öyküsü olarak görülsede aslında insanlara güvenmenin önemini etrafındakilerin söylemlerine rağmen azmi, pes etmeyeyi, umudu anlatıyor belgesele benzeyen sade bir filme nasıl heyecan katılır onu göstermiş sırf son 15 dakikası için bile olsa bu film izlenir.

Değerlere gelince birilerine güvenmenin zor olduğu savaşın olduğu bir zamanda tam da kaçış planının sonuna geldiği anlarda güvenmeyi göze alabilmek büyük cesaret ister belkide tek başına kaçmış olsaydı bu kadar başarılı olmayacaktı azmine umuduna hayran kaldığım bir kişilik oldu bir arkadaşım bir gün bana birşeyleri başarabilmek için cesaretin çok önemli olduğunu söyledi ve çoğu zaman cesaret edemediğimiz için en ufak olayda yada yapmak istediğimiz bir işte yolun başında çuvallıyoruz tabi cesaret başlı başına yeterli mi tabiki hayır her şey birbirini tamamlayınca hedefine ulaşılır azim, umut, cesaret, pes etmemek.

@Hatra @QasemQasem is verified member. @Hifa @NoktA İlk defa bir film analizi yaptım oldu mu bilmiyorum tabi buna analiz denmez film hakkında kısacık bir yorum diyelim ama ne kadar olsada sizin gibi başarili değilim biliyorum ?

Bence oldukça başarılı @MevaMeva is verified member.
Hayat insanın karşına ne çıkaracağı belli olmuyor. O yüzden bazı yetenekleri geliştirmek, hızlı düşünme doğru karar, analiz yeteneklerini geliştirmek, farklı düşünmek ve farkındalık yaratmak gerek.

Bugün sıradan giden hayatlarımız yarın bir savaşın yada esaretin içerisinde olmayacağı garantisi. Asla yoktur...

Güzel yorumun için teşekkür ederim @Meva.? Hiç çekinmeden istediğin gibi yaz lütfen. Bu forum bizim karalama defterimiz. Kendimizi daha iyi ifade edebilmeyi, geliştirebilmeyi, birlikte düşünebilmeyi umuyoruz. Ben öncelikle yorum yapma cesaretini, kopyala-yapıştır yapmadan özgün bir yorum için emek harcamanı tebrik ediyorum. ☺️

Güzel yorumun için teşekkür ederim @Meva.? Hiç çekinmeden istediğin gibi yaz lütfen. Bu forum bizim karalama defterimiz. Kendimizi daha iyi ifade edebilmeyi, geliştirebilmeyi, birlikte düşünebilmeyi umuyoruz. Ben öncelikle yorum yapma cesaretini, kopyala-yapıştır yapmadan özgün bir yorum için emek harcamanı tebrik ediyorum. ☺️
Yaa çok tatlısın güzel düşüncen için çok teşekkürederim :)

Filmi izledim.

anlatımı çok sevdim,fransız filmlerinin kendine ait bir dili var. dönem filmi olması da ayrı bir izlenme kalitesi katıyor.filme gelirsek gerçek bir hikaye olması izlenirliği arttırıyor.eleştiriye gelirşek adamın kaldığı oda da hiç bir denetleme arama yapılmaması adamın büyük şansı.kader adamın yanındaymış diyebilirim.

eğer bu tip hapisane savaş filmleri seviyorsanız;

Stalag 17
The Great Escape

mutlaka öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri