Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Burda bir intikam var dimiŞuan çok mutluyum...
Süründüreceğimmm u lennnnn
Oldu be bereket durma sor simdiBir arkadaşın eşi hamileydi arayıp soran hangi testleri yaptırmış![]()
Ulan manyakmisin gecenin bu saatinde ne testi demezlermi adamaOldu be bereket durma sor simdi![]()
Bizim için fedakarlık yapmış olsan değerli muhterem kardeşim benimUlan manyakmisin gecenin bu saatinde ne testi demezlermi adama![]()
Ben yaparimda karşı taraf nasıl bir fedakarlık yaparonu bilmiyorumBizim için fedakarlık yapmış olsan değerli muhterem kardeşim benim![]()
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahDeğil malesef
Ben uyumaya gidiyorum yarın sınavım var görüşürük sınavdan sonra![]()
Sende haklısın tabi kiBen yaparimda karşı taraf nasıl bir fedakarlık yaparonu bilmiyorum![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.