Bilin Bakalım 5 (1 Görüntüleyen)

  • Kullanıcı Yaren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bilin Bakalım
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bitki tuttum ama sebze de denilebilir..
 
Bunlar değil
Çok yaygın bi kullanımı yok,genelde garnitür olarak kullanılır.
 
İpucu verelim
Ülkemizde fazla yetişmez,folik asit açısından zengindir , birleşik bir adı var ve adının içinde bi hayvan adı geçer..
 
Hiç tadını bilmem bu sebze mi ot mu o seyin )) nasıl bir tadı var anlatın bakalım belki cazip gelir
Ben hiç yemedim merakta etmedim açıkcası. Çünkü ben yemeklerimi evden götürürdüm tuttukları maşayla domuz etini tutup servis ederler aynı maşayla da diğerlerini.
O yüzden hiç bilmem tatmadım hiç merak edip ayriyetten de alıp eve sokmadık yani bilemicem.
Tadan varsa söylesin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri