Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilin Bakalım 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar değil
Çok yaygın bi kullanımı yok,genelde garnitür olarak kullanılır.

İpucu verelim
Ülkemizde fazla yetişmez,folik asit açısından zengindir , birleşik bir adı var ve adının içinde bi hayvan adı geçer..

Avrupa da okuldayken garnitür olarak sürekli olurdu yemeklerin yanında. Aklıma direk o geldi, garnitür ve hayvan ismi barındırıyor diyince. (:

Hiç tadını bilmem bu sebze mi ot mu o seyin )) nasıl bir tadı var anlatın bakalım belki cazip gelir
Ben hiç yemedim merakta etmedim açıkcası. Çünkü ben yemeklerimi evden götürürdüm tuttukları maşayla domuz etini tutup servis ederler aynı maşayla da diğerlerini.
O yüzden hiç bilmem tatmadım hiç merak edip ayriyetten de alıp eve sokmadık yani bilemicem.
Tadan varsa söylesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri