Bilin Bakalım 36 (2 Izleyici)

• Kullanıcı EfuL!m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bilin Bakalım
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evvet sayın çok kıymetli, çok değerli ve özgün forumumuzun Özgür sakinleri hazır mısınız soruyorum Çi)))

Öz Karadeniz’li olup ta yeşil yöremden soru sormasam çok pis aip etmiş olurum ve sorumu yöremden seçtim .

__ Doğu Karadeniz’in yeni tarım ürünü nedir? FX;

Netten baktım bilemem bunu stevia diye birşey miş
Tebrikler @Meva :alks:
2018 yılına kadar deneme üretimi gerçekleşen ürünün Ar-Ge çalişmaları güzel sunuç verince yöre halkına cüzi fiyatlarla fideleri dağıtıldı.

Yöre de çokta rağbet görmeyen, görünüş itibariyle çay fidesine benzeyen ürün nadiren yetiştiriliyor ..
Recep Tayyip Erdoğan‘ın “ Rize şekeri” olarak adlandırdığı ürünün önce bölgemize akabinde ülkemize hayırlı olmasını diliyorum ..

Soruyu bildiğime göre gönül rahatlığıyla film izleyebilirim ?

Tebrikler @Meva :alks:
2018 yılına kadar deneme üretimi gerçekleşen ürünün Ar-Ge çalişmaları güzel sunuç verince yöre halkına cüzi fiyatlarla fideleri dağıtıldı.

Yöre de çokta rağbet görmeyen, görünüş itibariyle çay fidesine benzeyen ürün nadiren yetiştiriliyor ..
Recep Tayyip Erdoğan‘ın “ Rize şekeri” olarak adlandırdığı ürünün önce bölgemize akabinde ülkemize hayırlı olmasını diliyorum ..

Stevia bir şeker bitkisidir.
Efulim biz her evde yetiştirilmesini öneriyoruz. Şeker hastaları için çok çok faydalı bir bitki. Tüm şeker hatalarıma muhakkak aldırırım. Her gün bir yaprak dillerine koymaları yeterli.
Bence evin bir köşesi yada balkonda besle

Stevia bir şeker bitkisidir.
Efulim biz her evde yetiştirilmesini öneriyoruz. Şeker hastaları için çok çok faydalı bir bitki. Tüm şeker hatalarıma muhakkak aldırırım. Her gün bir yaprak dillerine koymaları yeterli.
Bence evin bir köşesi yada balkonda besle
Fidesini Karadeniz’den başka nerede bulabilirim acaba validecim için üretebilirim iş)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri