Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bide ben bu tatlıyı hiç sevmiyorum o yüzden aklımdan çıkmış öyle abartılacak bir yanı yok bildiğin hamurun içine çikolata koymuşlar ??
??Bide ben bu tatlıyı hiç sevmiyorum o yüzden aklımdan çıkmış öyle abartılacak bir yanı yok bildiğin hamurun içine çikolata koymuşlar ??
Evet damak tadı bilemedim ya biraz daha eleştireyim çok yağlı ?tamm sustum kazananı tebrik ediyor ve konudan çekiliyorum ???
Izmirde buyumuş biri olarak ne istersin ne getirelim dendigin de " bomba ve boyoz" diyorum..
Damak tadi iste..
Sen sor @EfuL!m sen bildin ?İzmir bombası sıcak çikolata sevenlerin ilk tercihi ki ben sıcakken tüketmeyi severim sultanımda harika yapar :U:
Bir dilimi tutamadım soru kim sorucaK şimdi iş)))
Hem benim sorularım meşhurdur pek çetrefilli olur soyliyim sayın seyirciler Çi)))
Merak ettim sorunuİzmir bombası sıcak çikolata sevenlerin ilk tercihi ki ben sıcakken tüketmeyi severim sultanımda harika yapar :U:
Bir dilimi tutamadım soru kim sorucaK şimdi iş)))
Hem benim sorularım meşhurdur pek çetrefilli olur soyliyim sayın seyirciler Çi)))
Sen çık çık hava güzel kuşlar uçuyor gez eğlen ?Merak ettim sorunu
Bekliyorum diyecem de dışarı çıkmam lazım artık kısmet ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.