Bu bir gemi. tarihe geçmiş ama aslında tarihi çok bilinmeyen inanılmaz bir hikayesi olan bir gemi.filmi de var : )
Herkese bol şanslar.
Herkese bol şanslar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamm da ?aramızda kalsın herkesten linç yiyecem zaten bulamıyorum?Aslında bu bir eğlence oyunu biliyorum daha kolay sormalıydım ama sen gaza getirdin sor sor diye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yok doğru bende aynı şeyi yazdım zaten,limandan çıkamadan bombalandıBen kalkmadan imha edilen gemi olarak biliyordum. Daha limandayken bombalandı açılıp batırılmadı, demek yanlış kalmış aklımda
he pardon..Tamm da ?aramızda kalsın herkesten linç yiyecem zaten bulamıyorum?
Ikinci Dünya Savaşı’nda Amerikan Donanması’nın ait kruvazör USS Indianapolis’in enkazı batırıldıktan 72 yıl sonra bulundu.
75 yol sonra lexington bulunmuştu 2018 de aklımda o kalmış.Ikinci Dünya Savaşı’nda Amerikan Donanması’nın ait kruvazör USS Indianapolis’in enkazı batırıldıktan 72 yıl sonra bulundu.
İkinci ipucunuda vereyim.
Gemi bir japon denizaltısı tarafından batırıldı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.