Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilin Bakalım 33

Yağmur diyorum ve şarjım bitiyor? çok eski filmmiş ben doğmadan çekilmiş ?bide kazım koyuncu yu anlatan yağmur filmi var yağmur kıyamet çiçeği yeter artık :hih:hiç biri değilse ki değil diye tahmin ediyorum sabah devam ederiz ?

İyide eski Türk sineması tamamı drama :)
Acıların çocuğu :)
Sabuha :)
Garip anam:)

Kemal sunal hariç. Diğerleri ya drama ya erotik, başka filmi yoktu ki :)
Yani. Cüneyt Arkın filmleri bile dramaydı.
Düşün yani Malkoçoğlu, fatihin fedaisi bunlar bile drama olarak çekildi :)

Biraz daha ipucu alalım Mevanın ada sorusuna dönmesin da :) oyunculardan birini desen bari, figüran da olabilir. Tuvaletçi bile olabilir :)

D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F_film_T.%C5%9Eoray_1972.jpg

Türk Sinemasının en dramatik filmi Türkan Şoray,Kadir İnanır'ın oynadığı "Dönüş" filmidir. konusu ve müziği ile damga vurmuştur. sanırım bu filmdir :)

Bu filmi izleyip ağlamayanda ne bileyim :)

Yesilcam filmi degil :)

Dram filmi.
İçınde kücuk bir cocuk olan bir film :) daha cok kadınlar var

hiç izlemedim içeriğini de bilmiyorum ama bir klipte görmüştüm, uçurtmayı vurmasınlar olabilir. bunun dışında bilmiyorum : )))

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri