Bilin Bakalım 187 (1 Görüntüleyen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efferiin speak, beterin beteri vardir gorsunler..
Yüz dedi, surulmuyor dedu, sonracima herkes kullaniyor, aparat filan dedi, pempe dedi, dedi durdu..
Harf satın alabiliyoz mu?..: p
Boşver, bırak sürünsünler..;)

Süründüğümüzü sanıp sevinen kişi çokta sevinme😏 kendi adıma diyeyeyim takmıyorum benim gibi diğerleride emin ol takmıyordur 😏 bildik bildik bilemedik kalır öyle çok meşkülüm mezarlık dizisini izliyorum ondan önce tomorrow dizisini bitirdim 😀 üstelik güllük gülistanlık şimşek çakmıyor gök gürlemiyor 😀

Dizilerin batsın!..Al iste sistemin esiri olmuş bir mevacık daha!..:d
Hangimiz sevmedik sistemi cilginlar gibi..: p Gel kulağina fisildayim, Yara bandı de..dfg

Sistemin esiri olan başka mevacıklar da mı var benim haberim yok 😀 ne dediğini anlamadım dizi çok heyecanlı izlemeni tavsiye ederim :)

Yüz temizleme aleti, sivilce, akne, siyah nokta çıkarma aleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri