Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilin bakalım..181

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

müstahsen

FK Üyesi
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Dilfigar dedi ki; hasta etme beni soruyu hemen sor..:d
Madem öyle yine şaşırtayım hepinizi..;)Kurala gore bise tutmam gerekiyordu,tuttum say..;)
Murat mektup aklımda, lakin cok tembelim, az daha sabret!..:)
Yaziyi okuyamayan ihtiyar ve miyoplar icin belki biri yazar
soruyu..
Tuuuh..-Bilin bakalım- ve 181 olcakmış..

20220529_123518.jpg

Ama efulimin Mesajını sevmiş , altta da bir tane bilmekle olmaz demiş
O da olmayacak =) geriye yaren kalıyor =PP
Çete yok listede o vakit
yaren de mi çetede aklımda deli sorular =PP

Murat
Kervan
Yaren diyorum =))

Benim sevdiğim, adını aldığım Yaren aşağıdafkevet1

Yaren kelimesi yar,dost,sevgili,tanıdık anlamındadır.Dolayısıyla yaren; dostlukları, sevgiyi ve saygıyı ifade etmektedir.Yaren sohbetleri yarenlik, yar etmek için yapılan, yani dostlar arasında yapılan eğlenceli toplantılardır. Yarenlik ayrıca toplumsal bir kurum olarakta karşımıza çıkar. Tarihte bir amaç çevresinde toplanmış yada aynı amacı paylaştıkları için bir araya gelmiş olanlara 'yaren' denilmektedir. Yaren sohbetleri geleneksel teşkilatlanma biçimi ile toplumsal yaşamda önemli roller üstlenmiştir.Yarenliğin kişinin hayatında önemli bir rolü vardır. Özelllikle yaren örgütlerinde bulunanlara güzel huylar kazandırır.

1.Oturup Kalkma
2.Yemek Yeme
3.İltifat Etme
4.Musiki
5.Oyun
6.Atışma
7.Dikkatli ve uyanık olma
8.Temizlik
9.Kötü Alışkanlıklardan Korunma

Ben de konuyu sabote ettim ama her zaman dediğim gibi,oyun da olsa bişeyler öğrenmek gerek :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Şimdi bu yaren'in yazdıklarindan sonra gelde oyuna adapte ol..;)
Allah 'yaren'ligini baki kilsin..
Neyse oyuna dönelim..

Son ipucu, baeka yok ona göre..
3 isimdeki ortak harflerden: İiii..
: )))

Bende ters köşe oldum şimdi beni sevmediği hakikat zatende :D

Yanı dayı Allah cezanı vermesin hemi
Hem E yi A yapmış hemde i ters bu kadar olur he

Afulim
Dilfigar
Bir de spek diyorum =p

Dahada davosa gelmem =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri