Bilin Bakalım :) (180) (1 Görüntüleyen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihte yaşamış en tehlikeli kadın cete lideri kimdir..:dfsg

20220509_211812.jpg

İpucu ; 6'lı cetenin orjinal resmi..Arkadaki cetenin lideri Qasem..Asker olan Baron..Tek gozü gorunen de cemşit dandaktar..:d

Beni tamamen yanlış anlamışsınız :başlıkla alakalı değildi eleştirim hatta güzel bile olmuş,esprili yaklaşın iyidir.
Ben içerik ve konunun sohbete dönmesine minik bi sitem ettim, aklınızda bişey tutuyorsunuz ,ipuçlarıyla bulmaya çalışıyoruz oyun bu,sizinki bilmece olmuş.
Neyse ,sizin oyunbozan olduğunuz kadar ben de kuralcıyım belki :F

Canlar boşuna araştırmayın ilk ve tek kadın papa VIII. Joan net yani :D

8. Joan ismiyle papalığa başlayan Joan, 2 sene 5 ay 4 gün boyunca görevinin başında oluyor. Papalıktan atılması ise kadın olduğu ortaya çıkınca gerçekleşiyor. -alıntı

Öyle ki kilise tüm fotoğraflarını ve belgeleri ortadan kaldırmaya çalışıyor ama görüyoruz ki pek başarılı değil :)

Bana kimse aklınizdan bişe tutacaksın demedi küü..Butun suc Dilfigar'da..:d hem ben kural bozmaya baylirim..: p

Sakil..cik vatikandan cık..:d Qasem kralice İsabel'i tanimam..Tek kralice var o da mor kloepatra!..:d

Iki ipucu daha..Bronzdan heykeli yapilmiş..Zaten bu heykele bakinca şıp diye bilirsiniz..:dfs
Ve O yıllar matrix ve Yeşil Yol vizyonda..
20220513_215604.jpg

Sakil kacma bi yeree, sabaha kadar bulacaksin bu filmi ve katolik kadincagzı..:d

Qasem kactı, kralice İsabel'in heykelini bulmaya gitti heralde Antalya sokaklarinda..dfgs

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri