Benden beklenmedik bir atakla sizi şok edeyim şimdi o şoktan çıkın sorumu soruyorum
pür dikkat izlediğim bir çizgi filmden denk geldiğim bir soru bir çiçek ismi 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi verdiğim ipuçlarını takip etmiyon ki ben ne yapayım@Meva, çiçekler güzelde senin ipucu verme şeklin beni benden aldı götürdü uzak diyarlara
Bilim adamı ile başladı Italyan yemeği devam etti hayvan gözü ile devam etti finale bak Allahım yaa
Berberde tras okurken bir an da saçıma bakıp saç kavurma geldi aklıma der gibi örnek sen çok yaşa emi![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.