Son dakika Biden adaylıktan çekildi (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya'dan Haberler
1000007277.jpg

Doğru karar en son eşini bile karıştırdı bu durumda aday olması çok saçma olurdu

1000007282.jpg
Joe Biden X hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi.

“Niyetim bir kez daha yeniden seçilmek” olsa da diyen Biden, görev süresinin kalanında sadece görevlerine odaklanmanın partisinin ve ülkesinin çıkarına olacağını söyledi.

Biden, ABD Başkanı olarak görev yapmanın kendisi için en büyük gurur olduğunu kaydederek “Tekrar seçim için yarışma niyetindeydim ancak partim ve ülkem adına geri çekilmenin en doğrusu olacağına karar verdim. Geri kalan zamanda, sadece başkanlık görevlerime odaklanacağım.” ifadesine yer verdi.

Biden, bu hafta içerisinde kararını daha da detaylandırmak için ulusa sesleniş konuşması yapacağını bildirdi.

Biden adaylıktan çekildiğini açıkladığı bilgi notunda kimseyi işaret etmedi. Daha sonra bir tweet daha atan Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i desteklediğini açıkladı:

“Demokrat arkadaşlarım, adaylığı kabul etmeme ve görev süremin geri kalan kısmında tüm enerjimi Başkanlık görevlerime odaklama kararı aldım. 2020’de parti adayı olarak ilk kararım Kamala Harris’i Başkan Yardımcım olarak seçmekti. Ve bu verdiğim en iyi karardı. Bugün Kamala’nın bu yıl partimizin adayı olmasına tam destek ve desteğimi sunmak istiyorum. Demokratlar bir araya gelip, Trump’ı yenmenin zamanı geldi. Bunu yapalım.”

Aslında Amerika seçimlerini hiç merak etmiyorum kim gelirse gelsin aynı cani birinin diğerinden tek farkı canilik konusunda hangisinin daha ileride olması müslümanlar birlik olmadıkça mazlumların onlardan daha çok çekeceği var :(

Aslında Amerika seçimlerini hiç merak etmiyorum kim gelirse gelsin aynı cani birinin diğerinden tek farkı canilik konusunda hangisinin daha ileride olması müslümanlar birlik olmadıkça mazlumların onlardan daha çok çekeceği var :(
Trump kazanirsa muslumanlari sevdiği icin değil fakat kendi ipini cekenlerle rövanşist yapisindan kaynakli gireceği ic hesaplasmalar dolayisiyla kucuk ihtimalde olsa orta dogu cografyasina mesafeli kalmak zorunda kalabilirler ki gerek suikast gerek aday değisikliği bu telas daha cok israil kaynakli oldugu cok bariz
Yorumdan sonra kisa bir göz attim eşi yahudiymiş ( kamala haris eşi)

Trump kazanirsa muslumanlari sevdiği icin değil fakat kendi ipini cekenlerle rövanşist yapisindan kaynakli gireceği ic hesaplasmalar dolayisiyla kucuk ihtimalde olsa orta dogu cografyasina mesafeli kalmak zorunda kalabilirler ki gerek suikast gerek aday değisikliği bu telas daha cok israil kaynakli oldugu cok bariz
Yorumdan sonra kisa bir göz attim eşi yahudiymiş ( kamala haris eşi)
Trump'ta aynı al birini vur ötekine dediğin örneklerin olacağını hiç sanmıyorum sonunda her kes onlara boyun egiyor

Evet bende araştırdığım için söyledim Kamala Haris hakkında olan arastimamda
Ozellikle altını cizdigim kısmı dikkatimi çekmişti

Amerika Birleşik Devletleri'nin ilk kadın başkan yardımcısı Kamala Harris'in eşidir. ... Ülke tarihinde ilk defa bir başkan yardımcısının eşi Yahudidir.

o yüzden Amerika seçimlerinde kim gelirse gelsin her şey aynı olacaktır.

Covid geçirmesi sebep olabilir mi

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri