Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma Bekarlar evlilerden daha fazlamı vergi ödesin?

Turşumuzu Kursalar Bidona Sığmayız Sultanlık Desek Bizden Sultan Olmaz Kabul Edin Evde Kaldık fkhaha8
yooo beni alan olsa evlenirim,temizlik yaparım,cam silerim,yemek yaparım daha ne olsun ama alan yok kıymetimiz bilinmiyor,ayrıca benim turşum güzel olmaz mangal da daha iyi giderim ben :D :D :D :D

Bu kullanıcı banlanmıştır. FoeumKalemi.CoM
@interceptor, sende su koyunlardasın şimdi :D
Neresi Sultanlık değil tek bir örnek ver :D
Mesela vereyim ben evde tek başına duvarlarla sohbeti ilerlettim boyut atladım resmen :D
Şizofreni az kalır yanında :D
Daha fazla vermem örnek kıymetini bil:D

@Birindarfatma, ben kabul etmem Değerli muhterem ısrar etme ne olur :D
Şartlar oluşmadı henüz geleyim hele bir 70 yaşıma düşünürüm :D

@interceptor, O dediklerini şimdi yap yapirsundur zaten evlenmene gerek yok ki :D
Illa başım ağrısın istiyorsun :D
Allahım yaa nerden tanıdım ben seni yoldaşım dedim Haykırmak istiyorum dağlara taslara :D

@interceptor, sende su koyunlardasın şimdi :D
Neresi Sultanlık değil tek bir örnek ver :D
Mesela vereyim ben evde tek başına duvarlarla sohbeti ilerlettim boyut atladım resmen :D
Şizofreni az kalır yanında :D
Daha fazla vermem örnek kıymetini bil:D

@Birindarfatma, ben kabul etmem Değerli muhterem ısrar etme ne olur :D
Şartlar oluşmadı henüz geleyim hele bir 70 yaşıma düşünürüm :D

@interceptor, O dediklerini şimdi yap yapirsundur zaten evlenmene gerek yok ki :D
Illa başım ağrısın istiyorsun :D
Allahım yaa nerden tanıdım ben seni yoldaşım dedim Haykırmak istiyorum dağlara taslara :D
tamam tamam sustum haklısın :P :P

@SiyahSancaktaR Bekarlık neydi emekti yemekti ütüydü bulaşıktı bekarlık sultanlıktı kim demiş bekarlık sultanlıktır diye bekarlık sultanlık diyenler bir ömür 70 yaşına kadar evde kalsın fkhaha8 @interceptor Kısmet etmiş ise Mevla el getirir yel getirir sel getirir kısmet etmez ise Mevla el götürür yel götürür sel götürür Rabbim gönlüne göre versin İnşaALLAH :giggle:

@QasemQasem is verified member. Üstad mesajlarıma müdahale demek bari bu konuyu kaynatak ağız tadı ile insaf et :D
Bizim konumuz :D
@Birindarfatma değerli muhterem yemeğim evin genel temizliği komşularım sağolsun ütüm çok nadir bi zahmet onuda ben yaparım :D çamaşır makine zaten ben yolumu bulmuşum :D
70 ne kadar olgunlasirim heralde sanırım bilemedim hayatımın baharı o zaman olur düşünürüz :D

@İsrâ Değerli Üstadım yıllar oldu seni bu daha yenimi söylenir geçen zamanımda yazık :D
Watzarrttan mı atayim nerden istersin :D

@QasemQasem is verified member. Üstad mesajlarıma müdahale demek bari bu konuyu kaynatak ağız tadı ile insaf et :D
Bizim konumuz :D
@Birindarfatma değerli muhterem yemeğim evin genel temizliği komşularım sağolsun ütüm çok nadir bi zahmet onuda ben yaparım :D çamaşır makine zaten ben yolumu bulmuşum :D
70 ne kadar olgunlasirim heralde sanırım bilemedim hayatımın baharı o zaman olur düşünürüz :D

@İsrâ Değerli Üstadım yıllar oldu seni bu daha yenimi söylenir geçen zamanımda yazık :D
Watzarrttan mı atayim nerden istersin :D
Yaşı geçenlere çare bizde yok :D
Watzarrt ne yaa :D

@İsrâ, Değerli Üstadım basından atma hele hemen bir kenards dursun cvim yıllar sonra değerlendirirsin acelem yok daha olgunlaşmayı bekliyorum :D
Wattzartt bana özgün bir uygulama :D

@SiyahSancaktaR Bekarlık neydi emekti yemekti ütüydü bulaşıktı bekarlık sultanlıktı kim demiş bekarlık sultanlıktır diye bekarlık sultanlık diyenler bir ömür 70 yaşına kadar evde kalsın fkhaha8 @interceptor Kısmet etmiş ise Mevla el getirir yel getirir sel getirir kısmet etmez ise Mevla el götürür yel götürür sel götürür Rabbim gönlüne göre versin İnşaALLAH :giggle:
getirir götürür derken kaldık evde kaldık ühü ühü ühü ne gelen ne giden ühü ühü ühü

Vergiyi boşverinde Şu bekarlar CV yazsın. İllaki buluruz Eşrafımızdan kaliteli insanlar sizede :D Huyu huyuna suyu suyuna uygun ;)
işte aradığım en sevdiğim akrabam diyecektim ki yaşı geçmiş olana yapacak birşey yok diyince hasret mi gurbet mi adını sen koy dinlerken buldum kendimi ühü :P

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri