Tartışma Bekarlar evlilerden daha fazlamı vergi ödesin? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma alanı
Turşumuzu Kursalar Bidona Sığmayız Sultanlık Desek Bizden Sultan Olmaz Kabul Edin Evde Kaldık fkhaha8
yooo beni alan olsa evlenirim,temizlik yaparım,cam silerim,yemek yaparım daha ne olsun ama alan yok kıymetimiz bilinmiyor,ayrıca benim turşum güzel olmaz mangal da daha iyi giderim ben :D :D :D :D

@interceptor, sende su koyunlardasın şimdi :D
Neresi Sultanlık değil tek bir örnek ver :D
Mesela vereyim ben evde tek başına duvarlarla sohbeti ilerlettim boyut atladım resmen :D
Şizofreni az kalır yanında :D
Daha fazla vermem örnek kıymetini bil:D

@Birindarfatma, ben kabul etmem Değerli muhterem ısrar etme ne olur :D
Şartlar oluşmadı henüz geleyim hele bir 70 yaşıma düşünürüm :D

@interceptor, O dediklerini şimdi yap yapirsundur zaten evlenmene gerek yok ki :D
Illa başım ağrısın istiyorsun :D
Allahım yaa nerden tanıdım ben seni yoldaşım dedim Haykırmak istiyorum dağlara taslara :D

@interceptor, sende su koyunlardasın şimdi :D
Neresi Sultanlık değil tek bir örnek ver :D
Mesela vereyim ben evde tek başına duvarlarla sohbeti ilerlettim boyut atladım resmen :D
Şizofreni az kalır yanında :D
Daha fazla vermem örnek kıymetini bil:D

@Birindarfatma, ben kabul etmem Değerli muhterem ısrar etme ne olur :D
Şartlar oluşmadı henüz geleyim hele bir 70 yaşıma düşünürüm :D

@interceptor, O dediklerini şimdi yap yapirsundur zaten evlenmene gerek yok ki :D
Illa başım ağrısın istiyorsun :D
Allahım yaa nerden tanıdım ben seni yoldaşım dedim Haykırmak istiyorum dağlara taslara :D
tamam tamam sustum haklısın :P :P

@SiyahSancaktaR Bekarlık neydi emekti yemekti ütüydü bulaşıktı bekarlık sultanlıktı kim demiş bekarlık sultanlıktır diye bekarlık sultanlık diyenler bir ömür 70 yaşına kadar evde kalsın fkhaha8 @interceptor Kısmet etmiş ise Mevla el getirir yel getirir sel getirir kısmet etmez ise Mevla el götürür yel götürür sel götürür Rabbim gönlüne göre versin İnşaALLAH :giggle:

@Qasem Üstad mesajlarıma müdahale demek bari bu konuyu kaynatak ağız tadı ile insaf et :D
Bizim konumuz :D
@Birindarfatma değerli muhterem yemeğim evin genel temizliği komşularım sağolsun ütüm çok nadir bi zahmet onuda ben yaparım :D çamaşır makine zaten ben yolumu bulmuşum :D
70 ne kadar olgunlasirim heralde sanırım bilemedim hayatımın baharı o zaman olur düşünürüz :D

@İsrâ Değerli Üstadım yıllar oldu seni bu daha yenimi söylenir geçen zamanımda yazık :D
Watzarrttan mı atayim nerden istersin :D

@Qasem Üstad mesajlarıma müdahale demek bari bu konuyu kaynatak ağız tadı ile insaf et :D
Bizim konumuz :D
@Birindarfatma değerli muhterem yemeğim evin genel temizliği komşularım sağolsun ütüm çok nadir bi zahmet onuda ben yaparım :D çamaşır makine zaten ben yolumu bulmuşum :D
70 ne kadar olgunlasirim heralde sanırım bilemedim hayatımın baharı o zaman olur düşünürüz :D

@İsrâ Değerli Üstadım yıllar oldu seni bu daha yenimi söylenir geçen zamanımda yazık :D
Watzarrttan mı atayim nerden istersin :D
Yaşı geçenlere çare bizde yok :D
Watzarrt ne yaa :D

@İsrâ, Değerli Üstadım basından atma hele hemen bir kenards dursun cvim yıllar sonra değerlendirirsin acelem yok daha olgunlaşmayı bekliyorum :D
Wattzartt bana özgün bir uygulama :D

@SiyahSancaktaR Bekarlık neydi emekti yemekti ütüydü bulaşıktı bekarlık sultanlıktı kim demiş bekarlık sultanlıktır diye bekarlık sultanlık diyenler bir ömür 70 yaşına kadar evde kalsın fkhaha8 @interceptor Kısmet etmiş ise Mevla el getirir yel getirir sel getirir kısmet etmez ise Mevla el götürür yel götürür sel götürür Rabbim gönlüne göre versin İnşaALLAH :giggle:
getirir götürür derken kaldık evde kaldık ühü ühü ühü ne gelen ne giden ühü ühü ühü

Vergiyi boşverinde Şu bekarlar CV yazsın. İllaki buluruz Eşrafımızdan kaliteli insanlar sizede :D Huyu huyuna suyu suyuna uygun ;)
işte aradığım en sevdiğim akrabam diyecektim ki yaşı geçmiş olana yapacak birşey yok diyince hasret mi gurbet mi adını sen koy dinlerken buldum kendimi ühü :P

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri