Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma Bekarlar evlilerden daha fazlamı vergi ödesin?

@KenshiKenshi is verified member., hocam evliliğe teşvik :)
Hocam sorun şu ; Gelişmiş ülkelerin hepsinde genç nufusu azalıyor ve evliliğe teşvik için onlarda bekarlardan daha yüksek vergiler alınıyor, hatta Almanya neredeyse iki kat vergi alıyor. Çocuğu olanlara yüksek maaşlar veriyor. Velilere bir çok destekler veriyor.
Çünkü genç nufus gittikçe azalıyor.
Yenidoğumlar nufus onlar için önemli. Çünkü ülkede alman yada Fransız İngiliz kalmayacak böyle giderse. Tüm gelişmiş ülkelerde bu sorun var.

Bizim şuan böyle bir sorunumuz yok, aksine genç nufusa iş verecek imkanımız yok, yaşlı nufus koltuklara yapışmış emekli dahi olmuyor. Çünkü emekli açlıktan ölüyor.

Bakanlıkta yeni vergi arayışları içinde. Avrupa yeni genç nufus için bunu yaparken bizde halkın cebini nasıl boşaltırım, vergiyi nasıl attırırım derdi telaşı var :)

Evlen evlen :)

@interceptor, kessinlikle evde kaldın :)
yaklaşık 7-8 senedir evde kalmış durumdayım,büyüyorum farkına varıyorum,farkına vardıkça insanlardan kaçıp yalnızlığı daha çok sevmeye başladım.geçen gün intihar eden çocukla hiç bir farkımız yok aslında,tek farkımız Allah böyle bir sonu bana nasip etmesin,akılımın ucundan dahi geçmez.

@interceptor, hayatı zindan edecek bir kadından ise, evde kalmak daha evladır. Yada hayatı zindan edecek bir erkektense evde kalmak daha evladır
Hayatmı bir kadın mahvetti,onun peşinden hayatmın beş senesini ondan kopamadığım için yerle bir ettim,sonrasında ise ne bir amaç ne bir hedef,sadece nefes alıyorum.

Birini çok sevmek,birine kendini adamak yetmiyor,hep daha fazlasını vermeni istiyorlar.daha fazlasıda yaşarken ölü gibi yaşamak oldu.

Bu kullanıcı banlanmıştır. FoeumKalemi.CoM
Bizim suçumuz ne bekarsak ya :D
@interceptor yatacak yerimiz yok değerli kadim dostum benim :D
Sana ayrıca katılıyorum benim de hayatmı mahvettiler zulüm içinde yaşamaktan sa bekarlık Cennettir gerçek ten en azından kafam rahat..
@QasemQasem is verified member. Üstadın rahat değil onu bir an önce başgöz etmemiz lâzım yoksa halimiz perisan:D
Devlet siyaset nefes alır evlenirse eğer bizde rahat ederiz ya:D

Bizim suçumuz ne bekarsak ya :D
@interceptor yatacak yerimiz yok değerli kadim dostum benim :D
Sana ayrıca katılıyorum benim de hayatmı mahvettiler zulüm içinde yaşamaktan sa bekarlık Cennettir gerçek ten en azından kafam rahat..
@QasemQasem is verified member. Üstadın rahat değil onu bir an önce başgöz etmemiz lâzım yoksa halimiz perisan:D
Devlet siyaset nefes alır evlenirse eğer bizde rahat ederiz ya:D
valla haklısın hocam bekarlık pek sultanlık diyemeyiz ama : )))))))))

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri