Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Başörtüsü Referandumu

Bir konu hakkında yorum yapmak başka bir şey, bir şahsa düşüncesinden ötürü eleştiride bulunmak başka bir şey. Bu ikisini iyi bir şekilde ayırt etmek gerekiyor. Forumda böyle şeyler gördüğüm zaman açıkçası uzaklaşmak istiyorum buradan.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Hatra, Hoca muhterem yanlış anlasilma var ama burda Ben Ustad o sevdiğim için ona takılarak yorum yaptım bir çok yerde de yaparım samimi olduğumuz için bunda bir art niyet yok samimiyet var...
Eleştiri değil yorumdu sadece..
Niye bu kadar ciddiye alındı anlamadım..

@Hatra, Hoca muhterem yanlış anlasilma var ama burda Ben Ustad o sevdiğim için ona takılarak yorum yaptım bir çok yerde de yaparım samimi olduğumuz için bunda bir art niyet yok samimiyet var...
Eleştiri değil yorumdu sadece..
Niye bu kadar ciddiye alındı anlamadım..
Ben bilmem, sıkıldım böyle şeyler görmekten...

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Hatra, eyvallah hoca muhterem dediğin gibi olsun saygı ve hurmet duyarım..

Niye referandum yapılıyor ne gerek var ki başörtüsü serbest değil mi bunları gündeme getirerek asıl gündem olan şeylerden milleti uzaklaştırmak istiyorlar

Cemsit hep ayni şeyi yapiyorsun ve akkllanmiyorsun..:d
Referandum filan olmayacak..Tayyip agamiza pas atarsan, o da sana gol ustune gol atar..Adam siyaseten haklı, dagılın..
Bu hayat pahaliliginda rakibine başortusu pasi veren Ke-mal ve CHP laiklige aykiri soylemlerinden dolayi derhal kapatilmali!..;)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri