Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Başörtüsü Referandumu

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member., Seçim propagandası olarak gundeme getiren muhalefet burda iktidarın suçu ne Ustad adam samimi isen gel anayasa yi değiştirelim dedi ne alâka iktidara giydirdinki şimdi?

Neye kime hangi fikre karşı referandum?
AKP nin geçmişte seçim propagandası şimdi CHP nin seçim propagandası.
CHP yasaklansın mı diyor?
Yoksa anayasal güvence altına alınmasın mı diyor?
Peki ya AKP, bunlardan ikisinden birini AKP mi istiyor?

Madem mutabıklar neden referandum?
İktidarda muhalefette insanların inançları üzerinden siyaset yapmayı bıraksın. İkiside aynı şeyi söyleyip referanduma mı gidecek. Şakamısınız siz yaf. Ben ikisine de giydiriyorum.

Samimi iseler iki tarafta ülkenin ekonomik, iktisadi alanda yol alması için çabalasınlar. Bizlerin inançları üzerinden yol almakla birbirlerinin samimiyetlerini ölçmesinler.

O kadar ciddi konular varken hala bunun gündem olması gerçekten can sıkıcı...

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member., bu konudan hepimiz bıktık usandık hortlatan muhalefet oldu gerçeği görmek bu kadar mi zor Üstad...

Iktidar geçmişte propaganda yaptiysada en azından gerçekleştirdi..

Muhalif olmak için muhalefetin öldürüyor beni ...

Senin ve senin gibilerin düşüncesi inadina mevcut iktidarı güçlendiriyor bu hakikatı bile görmüyor sun Ustad sana daha ne diyim ki ben..
Hi bir şey yapmasam bile senin ve senin gibi dusunenlerin inadina oy verecegim ve veren çok olacak bak sende propaganda yapmış olsun iktidarın tebrik ederim 😊

@SiyahSancaktaR, ne diyorsun abim sen, dediklerinden bişey anlamadım.
Bıktın usandıysan abim sana ne kim hortlattı.

Muhalif olmak için muhalefetin öldürüyor beni
Abim bu cümleni özellikle anlamadım. Bana değil konuya yorum yap abim. Konu hakkında düşüncelerin varsa söylersin herkes gibi. Herkesin düşüncesi kendini bağlar.

Şunuda ekleyeyim abim. Kime ne sebeple oy verirsen ver abim bana ne bundan :)

@QasemQasem is verified member., bende herkes gibi özgürce düşüncemi belirttim yani kızmak yoktu Üstad anlaşmıştık 😂
Sen ortaya atinca sessiz kalamiyorum ne yapam hortlatana giydirmen doğal diğerinin den sana ne desem şimdi ne yapacaz 😂

Ayrıca senin üzerinden konuya yorum yaptım ben ama yine bana odaklandınodaklandın😂

@SiyahSancaktaR, anlamadım?
Hangi konuda nezaman anlaştık?
Özgürce düşünceni belirtebilirsin de konu tartışma bile değil, sözlük... Yani düşünceni dile getirmek beni etiketleyip bana yön vermek demek değildir. Düşüncen seni bağlar. Konu çok basit. Düşünceni dile getir geç. Tartışma olarak açmak istiyorsan tartışma bölümüne ayrıca açarsın.

Bende san tam onu diyorum, düşüncemden sana ne abim. Yani senin gibi düşünmek zorundamıyım? Ne yani ben düşünce beyan etmeyeyim mi?

Abim burası sözlük kişilerin düşünceleri masaya yatırlılmaz. Konuya dair düşünce belirtilir geçilir

Ustad seni sevdiğim için sana takılarak samimiyetine güvenerek seni üzerinden yorum yaptım ayrıca seni etkilemek yönlendirmek aklima gelmedi gelmez haddime değil kimsenin haddine değil..
Anlaşma cümlesi de latife idi ayrıca..
Sözlük ve tartışma konusu bin anlamını biliyorum.

Bu kadar kasma kendini ayrıca. Kızıyor sun deme kizsan da hakliyim 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri