Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soruyoruz!! Babamın deri altından kervan geçiyor, çaresi nedir :(

Arkadaşımıza sordum; içeriği ticari amaç içerdiğinden dolayı paylaşmadı.

Anladım
Umarım iyi gelir , bende eczacı olduğum için sordum. İyi gelir mutlaka
İlaç ve hijyen başka bir çözüm aramaya gerek yok
Allah şifa versin inşallah

Anladım
Umarım iyi gelir , bende eczacı olduğum için sordum. İyi gelir mutlaka
İlaç ve hijyen başka bir çözüm aramaya gerek yok
Allah şifa versin inşallah
Onun için istediğinizi farkettim tabii ki. Sorun yok.
Benim inancım sonsuz inşallah. Hijyen, su ve vitamin alma konuları artık rutinimin değil de yaşamımın daha da büyük bir parçası olabilir.
Bu süreçte enerjimizden çalarsa diye de lugol solüsyonu aldım. Günde 0,5 mg olarak suyuma katıyorum. Bak şu şekilde yap derseniz kulağıma küpe olur. Az dayakla bu kervana pusu atarız diyorum :) Narsislerin önerileri çok iyi oluyor.

okIxadM.jpeg

Eczacı olduğunuzu konuşmalardan görmüştüm de aklıma da gelmedi.
Bilseydim sizden hazinelik bilgi alabilirdim; hangi vitaminle enerjimizi koruruz, süreç içinde kaybettiklerimizi nasıl toparlarız anlamında...

Onun için istediğinizi farkettim tabii ki. Sorun yok.
Benim inancım sonsuz inşallah. Hijyen, su ve vitamin alma konuları artık rutinimin değil de yaşamımın daha da büyük bir parçası olabilir.
Bu süreçte enerjimizden çalarsa diye de lugol solüsyonu aldım. Günde 0,5 mg olarak suyuma katıyorum. Bak şu şekilde yap derseniz kulağıma küpe olur. Az dayakla bu kervana pusu atarız diyorum :) Narsislerin önerileri çok iyi oluyor.

okIxadM.jpeg

Eczacı olduğunuzu konuşmalardan görmüştüm de aklıma da gelmedi.
Bilseydim sizden hazinelik bilgi alabilirdim; hangi vitaminle enerjimizi koruruz, süreç içinde kaybettiklerimizi nasıl toparlarız anlamında...

Vücutta iyot eksikliği yada guatır hastalığı yada tiroidlere bağlı hastalık yoksa boşuna kullanmayın , mantar tedavilerinde etkinliği kanıtlanmış değil , enerji versin diye içilmez , iyot eksikliğine bağlı direnç kayıplarında endike olabilir.

Imun sistemini güçlendirici ilaçlar kullanabilirsiniz . Firma marka çok önemli değil. Imun sistemi güçlendiriciler hep grip soğuk algınlığı ile savaşta hemde vücudun direncini arttırmakta kullanılır
İmuzinc yada ve uçma yada herhangi bir firmanın imun sistemi güçlendirici ilaçlarını alabilirisiniz.

Ama ben önermem onlar sadece takviye edicidir. Doğal ve düzenli beslenin

Vücutta iyot eksikliği yada guatır hastalığı yada tiroidlere bağlı hastalık yoksa boşuna kullanmayın , mantar tedavilerinde etkinliği kanıtlanmış değil , enerji versin diye içilmez , iyot eksikliğine bağlı direnç kayıplarında endike olabilir.

Imun sistemini güçlendirici ilaçlar kullanabilirsiniz . Firma marka çok önemli değil. Imun sistemi güçlendiriciler hep grip soğuk algınlığı ile savaşta hemde vücudun direncini arttırmakta kullanılır
İmuzinc yada ve uçma yada herhangi bir firmanın imun sistemi güçlendirici ilaçlarını alabilirisiniz.

Ama ben önermem onlar sadece takviye edicidir. Doğal ve düzenli beslenin
Uyuza bağlı olarak iyot eksikliği oluşmaz mı yani? Enerji kelimesi yanlış oldu sanırım, güç verme kelimesi de...Direnç kayıpları olur mu bu süreçte? Vücudunun hastalıklara karşı direnci düşebilir diye aldık. Yani bu sıvı, iyot eksikliği olan ve doğrudan bunun sonucunda direnci düşen kişilerde kullanılabilir. Biz iyot eksikliği ve yukarıda saymış olduğunuz hastalıklardan herhangi birine sahip değiliz. Tahlil de yaptırmadık eksik mi diye, doktor önermediyse kullanmak yanlış mı?

Uyuza bağlı olarak iyot eksikliği oluşmaz mı yani? Enerji kelimesi yanlış oldu sanırım, güç verme kelimesi de...Direnç kayıpları olur mu bu süreçte? Vücudunun hastalıklara karşı direnci düşebilir diye aldık. Yani bu sıvı, iyot eksikliği olan ve doğrudan bunun sonucunda direnci düşen kişilerde kullanılabilir. Biz iyot eksikliği ve yukarıda saymış olduğunuz hastalıklardan herhangi birine sahip değiliz. Tahlil de yaptırmadık eksik mi diye, doktor önermediyse kullanmak yanlış mı?

Bana sorarsanız Umca damla daha faydalı olur , yada umca tb. Şu yaşlı bir doktor vardı Karatay mı ne o öneriyor iyot solüsyonlarını ama ben gerekmedikçe vücuda yüklenen hiçbir şeyin faydası olmadığını düşünüyorum. Örneğin folic Said eksikliği yaşamayan birinin ya iyi gelir diye folic asit hastalığı için ilaç kullanması nasıl doğru değilse vücutta iyot eksikliği yoksa kullanmak gereksiz hatta yanlıştır.

Scabies hastalığı iyot eksikliği meydana getirmez. Vücutta iyot eksikliği troid bezlerinin doğru çalışmaması sonıcu genelde meydana gelir. Bence ekstra bişey kullanmayın, illa kıllanacağım diyorsanız beyaz sirke kullanın :)

Bana sorarsanız Umca damla daha faydalı olur , yada umca tb. Şu yaşlı bir doktor vardı Karatay mı ne o öneriyor iyot solüsyonlarını ama ben gerekmedikçe vücuda yüklenen hiçbir şeyin faydası olmadığını düşünüyorum. Örneğin folic Said eksikliği yaşamayan birinin ya iyi gelir diye folic asit hastalığı için ilaç kullanması nasıl doğru değilse vücutta iyot eksikliği yoksa kullanmak gereksiz hatta yanlıştır.

Scabies hastalığı iyot eksikliği meydana getirmez. Vücutta iyot eksikliği troid bezlerinin doğru çalışmaması sonıcu genelde meydana gelir. Bence ekstra bişey kullanmayın, illa kıllanacağım diyorsanız beyaz sirke kullanın :)
KARATAY'a gerçekten ayar oluyorum.
Herşeyi mutlak bilgiymiş, öneriymiş gibi savunuyor.
Tamamdır, çok teşekkürler (y)

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin. İnşallah

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri