Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aynanın karşısında kendi kendinize konuşursanız.

@SiyahSancaktaR, ben ayaklara sıkmam abi diz kapağı varken ne gerek var maksat topal bırakmak gittiği yerde şanımı anlatsın demi ne kadar da düşünceliyim bak görüyor musunfkklas2fksilah2fksilah1fksigara1

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@ZiLaN, ince nazik sanatına hayran kaldım gerçek ten çok haklı ve ulvî bir amaç şahsına münhasır olarak değerli muhterem kardeşim benim :)
Birde nazik düşüncene saygı ve hürmet ederken kendime Allahtan rahmet sevenlerime başsağlığı dileyerek merhametine sığınıyorum :)

@SiyahSancaktaR, Hahahaha ilahi sen güzel yaşa emi fkhaha0fkhaha0fkhaha0 yani ben iyi insanım biliyorsun tabi ki ince düşünmeliyim buralara kolay gelmedik sonuçtafkmerhaba5fkseytan1fkcay0 hele gel bi çay iç önce abim benim 😎

@ZiLaN, elbette muhteşem insansin sen yerini zirveni kim doldurabilir naiflige bakarmısınız ey ehli forum gömmeden önce cay bile ikram eder benim değerli muhterem kardeşim o derece :D

@SiyahSancaktaR, Kiymetim de bilinmiyor işte öyle de kötüdür dünya görüyorsun deil mi abi fkcirkin0
Bu arada konuyu sabote ettik gibi ne dersin🤭🤣

@ZiLaN, görmezmiyim ah bilinmez kıymetin anlıyorrum seni :D
Hemde ne sabote banlasalar yeridir değerli muhterem kardeşim benim :D

@SiyahSancaktaR, bi sen anlıyon abim benimfkalisveris0 hangi çılgın banlicikmiş bizi şaşarım doğrusu fkninja2fkninja2fkninja2

@ZiLaN, bu korku ile nasıl anlamam haddime bile değil :D
Hangi çılgın koptum yaaa sen çok yaşa emi değerli muhterem kardeşim benim :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri