Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma Aymazlıkta sınır tanımıyoruz!

Yeniçerilerin İstmezuk dedikleri gibi her sıkıldığında istifa gitsin demek kolay !...

Hayali siyasi senaryolar çizmekte kolay !...

Alternatif model oluşum parti atmak tutmak en kolayı !...

Bizde hükümetin her yapıtğnı desteklemiyoruz eleştirdiğimiz yerler de fazlası ile..,

Genel olarak şu görüşe çok gülüyorum gitsin de ne olursa olsun mantığı ülkelerin battığı hallerini şu an bile canlı canlı görüyoruz..

Muhaliflik hakkaniyetli ise başımın tacıdır ama kuru kuru olunca çok komik duruyor...

Ekonomik olarak sıkıntıdayız tamam amenna milletin canı yandı eywallah ama diyelimki gitti bu adam yerine dinsiz imansız biri geldi sonumuz ırak gibi olursa biliyorsun özgürlük istediler saddamı gönderdiler yüzlerce çarşaflı kadın kardeşlerimiz amerikan askerleri tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldı ALLAH göstermesin yarın bir gün çoluğuma çocuğumuza aynısı olursa ekonomin iyi olsa ne olur olmasa ne olur çok şükür rabbim rızkımızı veriyor buna şükretmeyip daha fazlasını istersek arsızlık olur ben demiyorumki herşey güllük gülistanlık üstadım bu millet çok çekti manevi olarak aynısı olursa gene zulum görücek değermi sence ben asla göz yummam bide burdan bak örnek bide kaddafi olayına bak istersen adama diktatör dediler adamı öldürler şimdi mumla arıyorlar pişman oldular kaş yapim derken göz çıkarmayalım üstadım..

Şu konuyu kafamızda netleştirmemiz lazım, ülkelerin, hareketlerin kaderi kişilere indirgenmeli mi?
Kişilere öldüğünde sistem çöküyorsa o sistem yerin dibine batsında...

Ülke siyasi hareketleri hep kişilere endekslendiği için bir ilerleme kaydedilmiyor, gelen koltuğa yapışıyor.

Ben bunu doğru bulmam onaylamam.
Irak ve kaddafi örnekleri yanlış örnekler.

@QasemQasem is verified member., neden öyle dedin üstadım onlarda gitmesini istemedilermi ? hepsi özgürlük istediler daha fazlasını istediler sandılarki herşey daha güzel olucak ama bak daha kötü oldu bence gayet güzel örnekler verdim üstadım bide bunu bırakıyorum hepsini izlersen sevinirim kendinisini pek sevmem.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri