Yorum Ayakları üzerinde duran kadınların yalnız olması (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı AsyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - FK Yorum
Bugün hastaneye gittim. Erkeklerin kadınların sahibiymiş gibi davranışlarına şahit oldum. Hanımın biri boşanma davasında "sınırlarımı senin saygısızlığına göre ayarlamaktansa, hayatımı senin yokluğuna göre ayarlamayı tercih ederim." Demiş. Hanım çok haklı.

Ayakları üzerinde durma tabirini yıllardır anlayan biri değilim..
Biri bana anlatabilirse ozaman yorum yapacağım..
Diyeceksiniz ki sen kavramlara aşina birisin nasıl anlamıyorsun... Teori ile pratiğin çatıştığı ve anlam buharlaşması yaşanan bir paradigmada yanlış anlamaktansa anlamamayı tercih ederim...
Varsa anlatabilecek olan buyursun..
Hatra sen hariç

Son düzenleme:
Bazı kadınları ben anlamıyorum.
Çalışınca erkekler "para ben de ben yönetirim!"demiyor.
Ama kadın çalışınca kendini çok özgür bir birey olarak görüp evlilik içerisinde olduğu eşini baskılıyor..
Toplumda ki düşünce şeklimiz çok yanlış.

Hatta iki kişi çalışınca kadın eve asla katkım olmamalı çalıştığım para benim mantığında bakıyor.Ve bu yüzden baskı altında hissedip aslında kendi kendine yapıyor.
Maddi manevi destek olmayacaksak ne önemi var ki?
-evlilikte ilişkiler gibi,hata asla tek taraflı değildir!

Eşim yanımda olsun yoksa ben ayakta duramam.
Tolstoy misali,
- Bana hastanede: 'karın öldü' dediklerinde ne yapacağımı, nasıl tepki vereceğimi bilemedim. İçimden eve gidip karıma olanı anlatmak ve bana ne yapmam gerektiğini söylemesini istedim.
Ayaklarımının üstünde durmayı bırakın emekleyemem galiba, iyi ki o fkkalp0

İster evli olun ister bekar ekonomik anlamda bagimsizliginizi kazanmayi ilke edinin yoksa degil ayakta durmak otururken bile saga sola devrilme ihtimaliniz her an mevcuttur
( Askim canim dedigin esin neticede elin oglu olasi hatasinda racon kesmek istiyorsan ekonomik bagimsizligin olmali)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri