Biliyor musun? Avrupa ülkelerinde bulunan Starbucks şubeleri. (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı AsyA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz?
Türkiye avrupadan daha avrupalı hatta Amerikada bile daha amerikalı...
Yazık...
Entelliğiniz, ilericiliğiniz batsın..

Sadece bir kere oda çok uzun yıllar önce girmiştim,normal nescafe istedim bizde yok dediler ve bir daha girmedim.bu firmayı sevmediğimden değil bu tip içecekler tüketmediğim için.

Artık dünya değişti,özellikle yeni nesile bakıyorum,giyimleri,sohbetleri,alışkanlıkları ve trendleri daha değişik.sosyal medya uygulamaları sebebiyle hayat çok değişti, belki 5 sene sonra benim nesil dinazor olacak bunlara yetişemeyecez.bence biraz bu açıdan da bakmak lazım.evet bizim millet bu tip şeylere çok meraklı malesef ama hayatta 10-15 sene önceki gibi değil.

Burası ve Mc Donalds ile alakalı bir anı ı anlatayım...
Baraj yolunda iki mekan karşı karşıya biri yolun bu tarafı diğeri öbür tarafı..
İsrail Filistine saldırmış bizde sokaklara dökülmüştük...
Elimde mikrofon en ön saflarda.
O bölgeye geldiğimizde her iki kuruluşun sahiplerinin İsrail ordusuna yaptığı yatırımlardan bahsetmiştim. İçtikleri izde mazlumların kanı var. Her içtiğiniz mazluma kurşun olarak dönüyor. Kadın çocuk ve yaşlıları katletsinler diye İsrail ordusuna şuan bağış yapıyorsunuz dediğimde iki mekanda boşalmıştı. Çalışanlarla kısa gerginlik yaşadım ama hiç. Biri cesaret edip yaklaşamadılar...

Batının ve kapitalizmin kan emici yuvaları...
Açık ve net...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri