Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biliyor musun? Avrupa ülkelerinde bulunan Starbucks şubeleri.

Türkiye avrupadan daha avrupalı hatta Amerikada bile daha amerikalı...
Yazık...
Entelliğiniz, ilericiliğiniz batsın..

Sadece bir kere oda çok uzun yıllar önce girmiştim,normal nescafe istedim bizde yok dediler ve bir daha girmedim.bu firmayı sevmediğimden değil bu tip içecekler tüketmediğim için.

Artık dünya değişti,özellikle yeni nesile bakıyorum,giyimleri,sohbetleri,alışkanlıkları ve trendleri daha değişik.sosyal medya uygulamaları sebebiyle hayat çok değişti, belki 5 sene sonra benim nesil dinazor olacak bunlara yetişemeyecez.bence biraz bu açıdan da bakmak lazım.evet bizim millet bu tip şeylere çok meraklı malesef ama hayatta 10-15 sene önceki gibi değil.

Burası ve Mc Donalds ile alakalı bir anı ı anlatayım...
Baraj yolunda iki mekan karşı karşıya biri yolun bu tarafı diğeri öbür tarafı..
İsrail Filistine saldırmış bizde sokaklara dökülmüştük...
Elimde mikrofon en ön saflarda.
O bölgeye geldiğimizde her iki kuruluşun sahiplerinin İsrail ordusuna yaptığı yatırımlardan bahsetmiştim. İçtikleri izde mazlumların kanı var. Her içtiğiniz mazluma kurşun olarak dönüyor. Kadın çocuk ve yaşlıları katletsinler diye İsrail ordusuna şuan bağış yapıyorsunuz dediğimde iki mekanda boşalmıştı. Çalışanlarla kısa gerginlik yaşadım ama hiç. Biri cesaret edip yaklaşamadılar...

Batının ve kapitalizmin kan emici yuvaları...
Açık ve net...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri