FK Haberler AVM önünde metrelerce kuyruk oluştu (1 Görüntüleyen)

Corona virüs salgını önlemi olarak kapatılan AVM'ler bugün açılmaya başladı. İstanbul'da bir AVM'nin önünde metrelerce kuyruk oluştu.

Ekli dosyayı görüntüle 226

Corona virüs salgınında tedbir amacıyla 21 Mart tarihinde AVM'ler kapatılmıştı. Günler sonra normalleşme çalışmaları kapsamında AVM'ler bugün tekrar açıldı.

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir AVM'nin kapılarını açması ile birlikte alışveriş merkezi önünde metrelerce kuyruk oluştu.

AVM'ye girmek için kapıda sıra bekleyenler zaman zaman sosyal mesafe kurallarına uymadılar.

İçeriye girmek isteyen herkesin tek tek ateşi ölçüldü, maskesi olmayanlara maske dağıtıldı. AVM önüne ise yoğunluk yaşanmaması için bant çekilerek gelenlerin sıraya girmesi sağlandı.

Allah akıl fikir versin inşallah
Umarım yoğun bakım önünde de oluşmaz sonra

Ben bu resmi başka konuya eklemiştim ama esas yeri buraymış;)

bu-firsat-kacmaz--220218.jpg

Evet evet yeri burası @Mizgin ))

Ve tabiki vakaların en cok cıktıgı istanbul semti beylikdüzünde bulunan Avm burası ..
Yok biz hakikatten akıllanmayacagız normale de dönemeyecegiiz bu kafayla zor!!

Son düzenleme:
Aylardır evde kendimi izole ediyorum otele gitmemek için direniyorum çocuğuma sarilamiyorum sonu böyle olmamalıydı ya

Akıllanmayız.

Bu insanlar cidden ahmak...
Alacağınız hiç bir şey hayatınızdan değerli değil...

Bırakın ölsünler ölelim.
İnsanlara katlanmak gerçekten çok zor.
Cahil sürüsü soyunuz tükensin.
İlla evladları, ana babaları gebericekki anlıyacaklar..(Hiç sanmıyorum)

kuş bakışı çekilen marmara parka benziyor b.düzü.
bizim millet akıllanmaz . gerçi hoş ya akıllı olsak tankların egzozlarına battaniye f16 lara levye atamazdık .. ?

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri