Film Analiz Assassi'n Creed / Suikastçinin inancı (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film & Dizi Analiz / Eleştiri / Tanıtım
Film Özeti: Genetik kodunun kilidini kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanya'sında yaşayan atası Aguilar'ın maceralarını kendi hafızalarında yer alacak kadar canlı bir şekilde deneyimler. Gizli bir topluluk olan Suikastçiler'in soyundan geldiğini öğrenen genç adam yeni kazandığı beceriler ile baskıcı ve güçlü organizasyon Tapınakçıların karşısına çıkar. Callum, günümüzde de varolan Tapınakçılar organizasyonunu alt etmek için geçmişindeki bilgi ve tecrübesini kullanacaktır.

YORUM - ANALİZ / Qasem

Merhabalar değerli Forumkalemi üyeleri. Bir film analizinde daha beraberiz.

Filmi geçenlerde izlemiş yeni analiz etme fırsatı bulmuş oldum.

Daha önce filmin oyununu oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 gibiydi ps3 üzerinden oynamıştım. Filmin CD si hala kitaplığımdamı bilmiyorum. :)
Film bende bir hayal kırıklığı oldu. Figürler iyiydi lakin çok dar bir senaryo ve hareket alanına sahipti. Oysa konu daha geniş ve farklı açılardan ele alınabilirdi. Oyundan yola çıkılarak yapılmış ama oyunun dışına çıkılması pek düşünülmemiş.
Oysa macera ve aksiyon kokan bir oyundu. Ama kısıtlı ve silahların ön planda olduğu bir oyuna dönüştü zamanla.

Bence daha iyi olabilirdi. Şahsen birdaha izkermiisnşz derseniz geçen yıl izlemiş bu yılda size analiz etmek için izlemiştim. Birdaha izleyeceğim sanmıyorum.
Rehabilite merkezi animeden kaçılan sahne gerçekten sağlam bir sahneydi. Filmin belkide en güzel yeri oydu. Tarihi bir veri içermiyor sadece kurgusal bir hikayenin devamıydı.

Saygılar iyi seyirler

Ekli dosyayı görüntüle 5514

Sinema da izlemiştim Kadro,kıyafetler,zaman,mekanlar harika,film hayal kırıklığı.

Okul yıllarımda oyununu oymamıştım 2-3 ay filminin oldugunu şimdi öğrendim, izlerim galiba.

Teste gerek yoksa bende izlerim

Qasem,
Rahatladım teşekkür ederim ? hocam

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri