- Web sitesi
- forumkalemi.com
- Burç
- Akrep
- İsim
- Murat
Film Özeti: Genetik kodunun kilidini kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanya'sında yaşayan atası Aguilar'ın maceralarını kendi hafızalarında yer alacak kadar canlı bir şekilde deneyimler. Gizli bir topluluk olan Suikastçiler'in soyundan geldiğini öğrenen genç adam yeni kazandığı beceriler ile baskıcı ve güçlü organizasyon Tapınakçıların karşısına çıkar. Callum, günümüzde de varolan Tapınakçılar organizasyonunu alt etmek için geçmişindeki bilgi ve tecrübesini kullanacaktır.
YORUM - ANALİZ / Qasem
Merhabalar değerli Forumkalemi üyeleri. Bir film analizinde daha beraberiz.
Filmi geçenlerde izlemiş yeni analiz etme fırsatı bulmuş oldum.
Daha önce filmin oyununu oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 gibiydi ps3 üzerinden oynamıştım. Filmin CD si hala kitaplığımdamı bilmiyorum.
Film bende bir hayal kırıklığı oldu. Figürler iyiydi lakin çok dar bir senaryo ve hareket alanına sahipti. Oysa konu daha geniş ve farklı açılardan ele alınabilirdi. Oyundan yola çıkılarak yapılmış ama oyunun dışına çıkılması pek düşünülmemiş.
Oysa macera ve aksiyon kokan bir oyundu. Ama kısıtlı ve silahların ön planda olduğu bir oyuna dönüştü zamanla.
Bence daha iyi olabilirdi. Şahsen birdaha izkermiisnşz derseniz geçen yıl izlemiş bu yılda size analiz etmek için izlemiştim. Birdaha izleyeceğim sanmıyorum.
Rehabilite merkezi animeden kaçılan sahne gerçekten sağlam bir sahneydi. Filmin belkide en güzel yeri oydu. Tarihi bir veri içermiyor sadece kurgusal bir hikayenin devamıydı.
Saygılar iyi seyirler
Ekli dosyayı görüntüle 5514
YORUM - ANALİZ / Qasem
Merhabalar değerli Forumkalemi üyeleri. Bir film analizinde daha beraberiz.
Filmi geçenlerde izlemiş yeni analiz etme fırsatı bulmuş oldum.
Daha önce filmin oyununu oynamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 gibiydi ps3 üzerinden oynamıştım. Filmin CD si hala kitaplığımdamı bilmiyorum.
Film bende bir hayal kırıklığı oldu. Figürler iyiydi lakin çok dar bir senaryo ve hareket alanına sahipti. Oysa konu daha geniş ve farklı açılardan ele alınabilirdi. Oyundan yola çıkılarak yapılmış ama oyunun dışına çıkılması pek düşünülmemiş.
Oysa macera ve aksiyon kokan bir oyundu. Ama kısıtlı ve silahların ön planda olduğu bir oyuna dönüştü zamanla.
Bence daha iyi olabilirdi. Şahsen birdaha izkermiisnşz derseniz geçen yıl izlemiş bu yılda size analiz etmek için izlemiştim. Birdaha izleyeceğim sanmıyorum.
Rehabilite merkezi animeden kaçılan sahne gerçekten sağlam bir sahneydi. Filmin belkide en güzel yeri oydu. Tarihi bir veri içermiyor sadece kurgusal bir hikayenin devamıydı.
Saygılar iyi seyirler
Ekli dosyayı görüntüle 5514