Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Aralık (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 1
ZARiPZARiP is verified member.
Adamsan üzmezsin bizi.
Aynı olay 2021 için de geçerli.

Zombi ayına girdik.. taze kan lazım .. gshshsjd aralık ayını sevmem vallaha aralık niye ay olmuşki ya ..

Fatih hemen özür dilemelisin Aralık ayından çok cici bir ay bi kere çünkü ben doğdum bu ay :hih:

Abla niye dogdun bea işin gücün yoktu dünyaya gelme kararımı verdin :P haha sevmiyorum işte ne yaz ne kış ne soguk ne sıcak nasıl bir ay bu . aralık ayına soralım ne işe yarıyormuş haha

Kışın çetinliğinin yüzünü gösterdiği seneyi kapattığımız ay. Bir sene daha geride bırakılacak....

Her yıl bu aya bir çok anı sıkıştırmışızdır belki ama bir türlü geçmiyor.

ll:; her seye ragmen, bana kattiklari ile 18i çok önemlidir benim için. iyiki...

Benim de doğduğum ay,yılın son zamanları doğmanın en iyi tarafı yay burcu olmak,teselli olsun diye sanırım,hep güzel şeyler yazarlar.;)

Tesadüf bu ya. Aylardan Aralık, günlerden Salı.. Ve sen giriyorsun salına salına bütün aralık’lardan yüreğime..

Bu muhteşem dizeleri de hatırlatır bana ..

Bende sevmiyorum aralık ayını :) Babam bu ayda öldü sanırım ondan. Aralıkla bi derdim yok aslında :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri