Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Anlık

Spor aletleri kaçıncı yüzyıl

Çok eski ,
Burayı tercih etmemin 2 sebebi var…
1. Burada döğüş sanatları için çalışma alanı bulamazsın. Bu salonda thai box için antrenman yapabileceğim bir alan var . Meraklı gözlerden uzak ve eğitebileceğim kick box ile ilgilenen kişilerin uğradığı bir mekan

2. Sporu vücudunu göstermek için değil kendisine ve vücuduna değer verenlerin uğradığı bir alan. Eski olduğu için öyle çok fazla kadın gelemez. Gelen üç beş kadın var onlarda erkek için gelmiyor , haliyle burada spor yapabilirsin.

Lüks salonlar genelde spordan ziyade flört alanları ve kalabalık ayrıca kadınların giyimleri beni çok rahatsız ediyor çok rahat bir ülke.

Benim alatlerin eski olmasından kaynaklı şikayetim yok :)
Ha sen şikayetçiysen bana daha güzel bir çalışma alanı bu gideyim :)

Yer : Costanta / Genelde buradayım

Çok eski ,
Burayı tercih etmemin 2 sebebi var…
1. Burada döğüş sanatları için çalışma alanı bulamazsın. Bu salonda thai box için antrenman yapabileceğim bir alan var . Meraklı gözlerden uzak ve eğitebileceğim kick box ile ilgilenen kişilerin uğradığı bir mekan

2. Sporu vücudunu göstermek için değil kendisine ve vücuduna değer verenlerin uğradığı bir alan. Eski olduğu için öyle çok fazla kadın gelemez. Gelen üç beş kadın var onlarda erkek için gelmiyor , haliyle burada spor yapabilirsin.

Lüks salonlar genelde spordan ziyade flört alanları ve kalabalık ayrıca kadınların giyimleri beni çok rahatsız ediyor çok rahat bir ülke.

Benim alatlerin eski olmasından kaynaklı şikayetim yok :)
Ha sen şikayetçiysen bana daha güzel bir çalışma alanı bu gideyim :)

Yer : Costanta / Genelde buradayım
Güzel açıklamışsın da ben sadece hijyenikte durmadığını düşünerek böyle bir şey dedim.
Lüks yer olması değil,hijyen önemli benim için...
Yaşadığın ülke neresi bilmem,bilsem de öneri yapamam çünkü ülkelerle alakalı bir gezim ziyaretim olmadı.
Googleden bakıp havaya atar gibi burada atmak istemem =}

Güzel açıklamışsın da ben sadece hijyenikte durmadığını düşünerek böyle bir şey dedim.
Lüks yer olması değil,hijyen önemli benim için...
Yaşadığın ülke neresi bilmem,bilsem de öneri yapamam çünkü ülkelerle alakalı bir gezim ziyaretim olmadı.
Googleden bakıp havaya atar gibi burada atmak istemem =}

Hijyen sorunu yok şükür :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri