Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Allah'ı Neden Göremiyorum?

Erva

Aktif Üye
Sevgili @AsyAAsyA is verified member. heybemdeki minik ilk kitabımı (kitaplarımı) çıkarayım. (Görselleri internetten buldum. Benim çocuk kitapları hala kutulardan çıkmadı taşındığım için:( )

IMG_20250119_124216.webp

Sen dün çocuklara Allah'ı nasıl anlatacağım dediğinde ilk aklıma gelen Merve Gülcemal in bu serisindeki bu kitaplar oldu kesinlikle. Bu kitaplarda her ne kadar 4-6 yaş izlenimi olsada bana göre kesinlikle 8 yaşa kadar çıkıp üzerinde sohbet edilip ve daha fazla şeyler üreterek bir sonuca varmış oluyorsunuz. Hem eğlenceli sohbetler edebilirsiniz, hayaller kurabilirsiniz hem de Allah hakkında bir çok detayı öğretmiş/öğrenmiş oluyoruz.

IMG_20250119_124206.webp

Mesela Allah kız mı erkek mi?
Allah'ı neden göremiyorum?
Allah'ı kim doğurmuş?

IMG_20250119_124225.webp

Vs vs gibi soruları tatlı dille anlatan hoş kitaplar. Çocuklar öğrenirken bizimde birşeyleri daha fazla idrak ettiğimiz küçük kitaplar. Tavsiye edilir.

Bu konuyu okuyunca yıllar önceki bir anlatım geldi aklıma.. Bir hanım hoca var çocuklara eğitim veriyormuş sormuşlar Allah'ı ne kadar seviyorsun çocuk 'büyüklüğü kadar' demiş.
Hanım hoca tabii şok olur oradan uzaklaşır bir süre kendine gelemez.

Çocukların dünyası hem temiz hem bazen bir söz söyler şaşırır kalırız.

Bir de hocamız bir gün şöyle demişti ' çocuklar gibi hayret etmeyi unutuyoruz, çocuklar bir çiçeği, bir ağacı gördüğü zaman hayret ediyor aaa ne kadar güzel diyebiliyor' biz ise onu zamanla kaybediyoruz alışkanlık haline geliyor...

Daha bir çok örnekler vardır,,,,

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri