Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Konu Alın bu bilgiyi napıyorsanız yapın

Eğer bir gün pes etmeyi düşünürseniz. Aklınıza bu dana gelsin:😄

21 kasap, 11 polis, 24 zabıta, 6 Kurban ortakları, ve yakınları ile beraber toplamda 323 kişinin elinden kurtulmuş. Rizeden Trabzon'a yüzmüş. Karaya çıktıktan 12 saat sonra, yorgunluktan yakalanmış. Yaralı sayısı 34🤭

20230701_090811.jpg

Hey maşallah büyük mücadelenden dolayı tebrik ediyorum ama sonunda yakalanmış yazık sana :) bak bu kısmı hiç unutmayın 🤭
Eğer diyor bir gün pes etmeyi düşünürseniz. Aklınıza mutlaka bu dana gelsin 😄

21 kasap, 11 polis, 24 zabıta, 6 Kurban ortakları, ve yakınları ile beraber toplamda 323 kişinin elinden kurtulmuş. Rizeden Trabzon'a yüzmüş. Karaya çıktıktan 12 saat sonra, yorgunluktan yakalanmış. Yaralı sayısı 34🤭

Ekli dosyayı görüntüle 5067

Hey maşallah büyük mücadelenden dolayı tebrik ediyorum ama sonunda yakalanmış yazık sana :) bak bu kısmı hiç unutmayın 🤭

Umarım bukadar başarıdan sonra bunu kesmemişlerdir :)
Yazık olur vallah

Araştırmaya göre, kadın kuaförleri kendilerinden daha güzel gördükleri kadınların saçlarını olması gerekenden daha fazla keserek güzelliğini sabote etmek istiyor. fkkorku1

20230909_193007.jpg

Vay be görüyormusunuz kadınlardan korkulur😧 @ZoeZoe is verified member.'cim sakın kuaföre gideyim deme kıskanıp sabote etmesinler 😊

Araştırmaya göre, kadın kuaförleri kendilerinden daha güzel gördükleri kadınların saçlarını olması gerekenden daha fazla keserek güzelliğini sabote etmek istiyor. fkkorku1

Ekli dosyayı görüntüle 5189

Vay be görüyormusunuz kadınlardan korkulur😧 @ZoeZoe is verified member.'cim sakın kuaföre gideyim deme kıskanıp sabote etmesinler 😊

İnanamıyorum şuan şoktayım
Yalnız bu ara baya uzadı saçlarım uyarini dikkate alıyorum gülüm:D

Ekli dosyayı görüntüle 5067

Resime baktığımda yakalanmaktan ziyade bağlamayacaksanız teslim olucam durumu söz konusu gibi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri