Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alerjiniz Var Mı?

TevfikTevfik is verified member.

teknolojiforum.com
FK Özel Üye
Web sitesi
www.teknolojiforum.com
Burç
İkizler
Hobim
Bisiklet, Fitness, Piyano ve Resim
İsim
Tevfik
Meslek
Yazılım
Memleket
Kayseri
JkcUDD
Takım
lIr3ry
Merhaba, alerjiniz var mı? Geçtiğimiz haftalarda; kan verdim, röntgene ve sft girdim en sonunda da alerji testi oldum. Evdeki halı tozuna vs. alerjim varmış. İlaç verdi (sprey ve hap) şu sıralar gayet rahatım.

Forumda alerjisi olan var mı?

@QasemQasem is verified member. bir şey sormak istiyorum.

Efedrin, corasprin ve kafein karışımı aldığında insan spora karşı nasıl olur?
Doping etkisi ve tavsiye etmiyorum.
Kalp çarpıntısını hızlandırır aynı zamanda kalp krizi riskini arttırır.

Colaya coraspirin atmak gibi bişey
İç kanama riski de başka bir problem

Anladım üstadım. Ben de uzak duruyorum hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor ama nabzını yüksek görmek isteyen bazı deliler oluyor. Bir de efedrin eczanelerde satılan bir ilaç değil sanırım?

Tamam işte hepsi aynı familya fkuf0

Hayır aynı familya diyemeyiz
İçerikleri ikisininde asetil salisilik ılsada aspirin antiflamavatuar olduğundan ateş ve ağrılarda da romatolojik hastalıklarda kullanılır
Etol vb gurupla daha bağdaşır
Coraspin daha çok plavix gurupları yani betablokörler ile daha yakındır

Herzaman düşük doz öneririz, kalp krizi risklerinde sadece 300 mg verilir kan hızlı seyreliğip pıhyitılaşmayı önlesin diye , düzenli 300 mg kulanımı yalnıştır

Anladım üstadım. Ben de uzak duruyorum hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor ama nabzını yüksek görmek isteyen bazı deliler oluyor. Bir de efedrin eczanelerde satılan bir ilaç değil sanırım?
Efedrin en son ben sektörü bıraktığımda reçeteye tabi ve kontrole tabi bir ilaçtı, sağlık müsürlükleri yarafından düzenli eczane hiriş çıkışları takip edilen ilaç gurubuydu. Aferin kapsul içindede az miktarda mevcut. Bildiğim kadarıyla hala kontrole tabi ve sıkıntılı bir ilaç olduğu içim bulundurulmayan bir ilaç. Kaçak yollardan satın alınlar Efedrin değil bilginiz olsun. O n son nezamna gördüğümü bile hatırlamıyorum :)

Benim direkt yaşama karşı alerjim var fkhaha8 Şaka bir yana maalesef alerjim var. Ve birden fazla şeye fkagla3Mevsimsel alerjim dışında güneş, ıspanak, nohut, bulgur, fasulye, pirinç...fkagla3 Say say bitmez maalesef. Ispanağa alerjim olması açısından mutluyum ama diğerleri beni üzüyor😅

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri