Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MüzikAl Sancak Dizi Jenerik Müziği
(1 Görüntüleyen)
İzlemedim.
Askeri filmler bana çok hştab etmiyor, çok fazla uçuk, bilim kurgunun bilimsiz hali gibi. Milliyetçi unsur çok fazla o yüzden izlemiyorum.
Müziği güzel
@Qasem, Milliyetçi unsurlar göğsümüzü kabartıyor gururla izliyorum.
Diğer vesair kanallardan veyahutta dijital platformlarda bulunmayı istemeyen kesim için TRT’in dizileri çok güzel araç olduğunu düşünüyorum.
@EfuL!m, belkide milliyetçi argüman çok sevmediğimden ilgimi çekmiyor
Bana göre ümmet tek bir millettir. Bayraklar sadecetemsilidir.
Yani bukadar
Vatan üzerinde yaşadığın her yer.
Sınır tanımam.
Bende bu yani
Ademi merkeziyetçi düşünüyorum.
Belki bu yüzden izlemeyi sevmiyorum. Ama bak Alparslanı seviyorum. Kaliteli bir senaryoya sahip. Daha önce sence vardı oda mükemmeldi.
@Qasem, Osman gaziye bende ısınamadım başrolde olan arkadaş olmamış Alparslan gibi sert mizaçlı sanatçı olmalıydı keza Barbaros hayrettin dizisi içinde aynısını düşünüyorum.
Alparslan dizisi bekleneni karşılıyor. Gönül dağından sonra düzenli izlediğim dizi olarak 2. Sırada yer alıyor.