Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eğlence Ağustos ayı enleri 2022

FK Üye Enleri

FK en beğendiğiniz Nicki : @SiyahSancaktaR 🇹🇷
FK en faydalı paylaşımlar yapan Üyesi :

@AsyAAsyA is verified member.

FK en iyi yorumlarına sahip Üyesi : @SiyahSancaktaR farklı bakış açıları ve yaklaşımları tespit ve teşbihleri çok yerinde 👏

@Dil-figar güncel bilgiler konusunda zamanında paylaşımları çok yerinde 👏

@QasemQasem is verified member. konulara ve içeriklerine yaklaşımları detaylı anlatım ve tahayyül yeteneği faydalanılması gereken seviyede 👏

@MevaMeva is verified member. yaklaşım ve tarzı forum sitesi içerisinde farklı bir hava yaratıyor 👏

@EfuL!mEfuL!m is verified member. ilgi ve yardım konusunda özellikle yorumlarda kullandığı üslup gerçekten forum bazında örnek teşkil edecek şekilde 👏

FK en çok faydalandığınız Üyesi : @AsyAAsyA is verified member. önemli gün ve geceleri ☺ bilgi dağarcığımıza dipnot olarak işlemesi takdire şayandır. Özellikle teşekkür etmek istiyorum emeklerine sağlık 👏

FK en özgün paylaşımlar yapan Üyesi : @Dil-figar @MevaMeva is verified member.
FK en çok dikkatinizi çeken üyesi : @DolunayDolunay is verified member.
FK sizi en çok güldüren Üyesi : @DolunayDolunay is verified member.
FK en aktif üyesi : @EfuL!mEfuL!m is verified member.
FK en popüler üyesi : @AsyAAsyA is verified member. @DolunayDolunay is verified member.
FK daha çok görmek istediğiniz üyesi : @MevaMeva is verified member.
FK en çok özlediğiniz üyesi : -
FK en çok okuyan / kültürlü Üyesi : @QasemQasem is verified member. @AsyAAsyA is verified member.
FK en iyi Avatar ve imzalı Üyesi : @SiyahSancaktaR ( imza) @MevaMeva is verified member. ( Avatar )

FK Forum Enleri :

FK en beğendiğiniz Bölüm : FK Sözlük
FK en faydalandığınız Bölüm : Serbest Kürsü
FK Gereksiz gördüğünüz kategori : Başlıklar kullanıcıya özel olduğu için gereksiz olarak hiçbir başlık işaret edilemez
FK en çok ilginizi çeken konusu: Kalem erbabları başlığı içerisinde yer alan içerikler
FK ne olursa forum daha iyi olur dediğiniz ne var? : Temel olarak sağlam olduğunu düşündüğüm için zaman içerisinde kullanıcı talebine yönelik farklı içeriklerle tarzlar yaratılabilir.
FK şikayetçi olduğunuz herhangi bir şey: Kendimden şikayetçiyim ☺ bu aralar ilgilenemiyorum forumla farklı proje ve içeriklerle en kısa sürede başlayacağım ama olsun şikayetçiyim dedim bir kere ☺

Nacizâne tanıdığım ve etkileşimde olduğum arkadaşlar ekseninde enleri paylaşmaya çalıştım umarım tespitlerde kusur olmamıştır 😌

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri