Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Afyonkarahisar

Afyon güzel memlekettir. amasya çorum aksaray konya nigde . iç anadolu ya bağlı bunlar bi nevi. istanbul lanet bir şehir ama bırakılmıyor yaşayan iyi bilir

Güzel ve huzur veriyor insanları gibi ? birgün görmek nasip olur inşallah ? ben yemeklerini de merak ediyorum onları da paylaşınız pilisss??

İllere göre Türkiye’de gece yalnız yürürken kendini güvende hissedenlerin oranları (%)
1-Afyon: % 87,2
2-Bayburt: % 86,0
3-#Rize: % 85,3 ...

İzmir: % 60,1 Ankara: % 51,1 İstanbul: % 45,1

Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Burada hic bulunmadığı için saçma gelmiştir. Şimdi dışarıya çıkarım korktuğum tek şey köpekler olur.
Hiç suç işlenmez mi, elbet işlenir ama oranlar çok azdır.

Nokta bi dışarı çık istesen korktugun sadece köpeklermi olacak .. olay senin korkman korkmaman değilki .. güvenlik.. bu istatilikler çok saçma .. Türkiyede kilis diye bir yer var mesela bayburt var mesela :D yani afyon olması saçma kalabalık sayılır yine orası bu istatislikler yanlıştır o yüzden gerçekten saçma

Az araştırdım meraktan alakasız istatislikler var .. mesela ne olarak aratırsan onun istatisliği çıkıyor hep farklı ? demekki cidden saçma . Ama en mutlu şehir sizin orayla konya olabilir o doğru çıkıyor

Senin araştırdığın güven istatistikleri senin düşüncene saçma gelirken mutluluk oranı senin araştırman doğrultusunda sana mantıklı geldiği için saçma değil, ilginç argumanlar gerçekten.

Senin araştırdığın güven istatistikleri senin düşüncene saçma gelirken mutluluk oranı senin araştırman doğrultusunda sana mantıklı geldiği için saçma değil, ilginç argumanlar gerçekten.
İstatislikleri benmi yapıyorum kardeşim bu nasıl bir kafa ? Sana ben lafmı ettim saçma sapan iststistlikler üzerine alınmandaki olay ne ? Bu kafayla fazla ilerleyemezsiniz ha söylüyim. . KOFTİ asparagast haberlerin paylaşımı karşısında gerçek istatislikler çıkıyorsa benim yapacagım birşey yok. Bak aynı kaynaktan yararlanıyoruz google demi bana farklı sana farklı sonuç çıkarmıyor bu ..senene bak bi 2015.. ben sana 2020 den bahsediyorum.. aldığın bilgileri bir kontrol ette savun

senle bu konuda tartışırdım ama benle o seviyeye gel tartışcam senle ama yine de bazı hayat için öğütler vereyim sana.
oraya kocaman kaynak yazmışım ve istediğim zaman diliminin istatisiğini, araştırmasını koyarım sana ne bundan sayın yönetici.
bu kafayla yüksek lisans yapıyorum ben istersen eğitim olayına gelmeyelim, he geleceksek senin kafaya gelemem zaten ben.
seviyesiz bir hal içinde tartışmaya getirmeye çalışıyorsun böyle devam.

İllere göre Türkiye’de gece yalnız yürürken kendini güvende hissedenlerin oranları (%)
1-Afyon: % 87,2
2-Bayburt: % 86,0
3-#Rize: % 85,3 ...

İzmir: % 60,1 Ankara: % 51,1 İstanbul: % 45,1

Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bana göre bugün bile bu istatistikleri sonuna kadar hak eden bir şehir.
İki öğrencim ve bir dergi yazarımız Afyonda okumuş her açıdan öve öve bitiremiyorlardı...

İstatistiklerde taban yapan Şehir Adana :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri