Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük 4 kadınla evlilik

@agumanaguman is verified member., biz bir taneyi ikna edemezsen adam dördünü aynı masaya oturtmuş. Tabiki ideolüm olacak adam.
Helal olsun. Takdir ettim. Para bile bu işi çözmez la. Ulan kafam yandı kaç gündür
Ama ters açından düşün bir tanesi hayattan vazgeçiriyorken 4 tane düşünsene hayali bile korkunç cehennem bu kadar arzulanırmı Ustam :D

Not forumu ve istisnaları tenzih ederek bayan düşmanı değilim :)

Hala kafam almıyor biri bana anlatsın yaf. Dört evli çok gördüm ama aynı anda dördü masaya oturtanı tarih bile görmemiştir. Bu nasıl bir şey la. Beynim yandı.
Vay anasını bu nasıl iş la

Hala kafam almıyor biri bana anlatsın yaf. Dört evli çok gördüm ama aynı anda dördü masaya oturtanı tarih bile görmemiştir. Bu nasıl bir şey la. Beynim yandı.
Vay anasını bu nasıl iş la
Şok devam ediyor anlaşılan :D
Adamla senin için iletişime geçmenin yollarını araştırcam :D

@agumanaguman is verified member., kabir azabına inanmadığım için sorun yok benim için
Hz. Peygamber (s.a.s) bir mezarlıktan geçerken, iki mezardaki ölünün bazı küçük şeylerden dolayı azap çekmekte olduklarını gördü. Bu iki mezardaki ölülerden biri hayatında koğuculuk yapıyor, diğeri ise idrardan sakınmıyordu. Bunun üzerine Resulullah (s.a.s) yaş bir dal almış, ortadan ikiye bölmüş ve her bir parçayı iki kabre de birer birer dikmiştir. Bunu gören ashap, niye böyle yaptığını sorduklarında: "Bu iki dal kurumadığı sürece, o ikisinin çekmekte olduğu azabın hafifletilmesi umulur."

(Buhârî Cenâiz, 82; Müslim, İmân, 34; Ebû Dâvud, Tahâret, 26) buyurmuşlardır.

Hz. Peygamber (s.a.s) bir mezarlıktan geçerken, iki mezardaki ölünün bazı küçük şeylerden dolayı azap çekmekte olduklarını gördü. Bu iki mezardaki ölülerden biri hayatında koğuculuk yapıyor, diğeri ise idrardan sakınmıyordu. Bunun üzerine Resulullah (s.a.s) yaş bir dal almış, ortadan ikiye bölmüş ve her bir parçayı iki kabre de birer birer dikmiştir. Bunu gören ashap, niye böyle yaptığını sorduklarında: "Bu iki dal kurumadığı sürece, o ikisinin çekmekte olduğu azabın hafifletilmesi umulur."

(Buhârî Cenâiz, 82; Müslim, İmân, 34; Ebû Dâvud, Tahâret, 26) buyurmuşlardır.
Amenna Kardeşim benim bu örneği vermen güzel Allah razı olsun...

Lakin ben de kabir azabının misali demek istedim ki sözümün arkasındayım...

Tecrube ile sabittir..:)

Tecrubesi olanda çoktur sözüm yok....

Lakin ben de kabir azabının misali demek istedim ki sözümün arkasındayım...
Misalinizi gözlemledim efendim rahat olunuz. Benim beyanım değil Efendimiz S.A.V sahih kaynaklı buyurduguyla Qasem’e cevap vermek istedim. Zira kabir azabı vardır ve biz ehli sünnet olarak buna iman ederiz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri