FK Oyun 3 Üye 3 Yorum (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
@Qasem : Kasım ayı gibi görüşleri ekim ayı gibi yorumları ile her zaman münazara edilebilecek fikir alışverişinde değerli birisi

@EfuL!m : Kendine özgü tavır ve duruşuyla takdir edilesi bir kişilik

@Meva : Yine nev'i şahsına münhasır zaman geçirmenin kıymetini bilen bir kişilik.

@Lâl - @Yeşil sarık - @sükutu-ezber

@Lâl : İşinin ehli pamuk kalpli hemşiremiz. fkalkis0

@Yeşil sarık ; Bir süredir yazılarınızı özler olduk efendim lütfen sesimi işitiniz. fkevet1

@sükutu-ezber ; Özgün yorumları ve doğal üslubuyla aramızda olan gözümüzün aradığı arkadaşımız fkbudur1

@Olmayabilir @Kenshi @Simge

@Olmayabilir, tanımıyorum ama milliyetçi muhafazakar bir çizgiye sahip, gelenek ile modernite arasında sıkışmış, modernite kafasını karıştırsada gelenek Paradigmasına bağlılığını sürdürüyor.

@Kenshi, naif hoşgörülü değerli hocamız. İnce bir mizah anlayışı olup geleneğin pençesinden kopmamış :) biraz daha ıslah ekolü okusa sanırım çok fazla değişim dönüşüm yaşayacaktır. Mesela kendisine okuması için Urvetul vuska yı öneririm.
Bir önceki yüzyılı daha iyi anlayarak bu yüzyılda nederede duracağını daha iyi kestireceğini düşünüyorum

@Simge, yeni sesiz sedasız, çiçeği burnunda üyemiz. Askerde yeni gelen acemilere derlerdi :) Acemi sensin derse hiç şaşırmam

@aguman @Dil-figar @Yaren

@Olmayabilir hiç tanımıyorum. Üye olduğundan beri aktif bir üye forumlara aşina mı acaba bilmiyorum ama üyeliğinden itibaren yorumlar ile aktifliğini koruyor,,,

@Kenshi yıllardır forumlarda görürüm şakacı, emin olduğu insanlara takılmayı seven,,, ve ve.... Yemek deyince aklıma ilk sayın hafız geliyor 🤭 nasıl derler yemeğin hakkını veren birisi 🤭 et obur cinsinden diyebiliriz 🤭çay tatlı ne varsa götürür helal olsun 🤭

@Simge hiç tanımıyorum çok sessiz yazar sıfatı vermişler yazıyor sanırım henüz daha görmedik buralarda yazılarını nasip olursa yazarsa görürüz inşallah,,

@EfuL!m
@AsyA
@Meva

@EfuL!m hobilerinin başında el işleri olduğunu düşündüğüm belki biraz duygusal hoşgörülü anlayışlı lakin dün geceden sonra maximum inatçı olduğunuda farkettiğimiz saygı değer fk üyesi
@AsyA" özgün "paylaşımlarıyla foruma katkısını asla görmezden gelemeyeceğimiz iyi insan olmanın pekte işe yaramadığını geçte olsa farkedip aramıza katılmasından memnuniyet duyduğumuz fk üyesi
@Meva neşeli günlerine en kısa sürede dönmesi dileğiyle
@Qasem @Dolunay @Dil-figar

@Qasem ; FK gemimizin kaptanı, forumumuzun mihenk taşı, arada bizleri fırçalamasıyla namlı, ilaveten merhametli ve mükemmel baba.

@Dolunay ; Mesleğini harika icra eden melek hemşiremiz. Ayrıca 2 aşkı olan süper anne.

@Dil-figar ; Ağırbaşlı, seviyeli duruşu ile gözümde şahaneliği hep oldu ayrıca onu özledik bizi oda özlemeli fksirin8

@aguman @abbad @Kenshi

Adım yazılmış ama çok fazla aktif olamadığım için kişilikleriniz hakkında fazla söz sarf edemeyeceğim, mazur görünüz lütfen...

@aguman sanki uzun zamandır tanıyor gibiyiz. Aramıza çabuk uyum sağladı. Bizim gibi Çay sever mi bilemiyorum, çay ikram etmek istedim fkcay11

@abbad başka forumlarda da katılım sağlıyor hissi uyandırmıştı. 3 üye 3 yorumu bilmiyor, belliki yeni düştü forum alemine :) konunun amacının etiketlenen kişinin yorum yapması değil de, bir nevi yüzüne karşı dedikodu yapmak olduğunu anladığında nasıl tepki vereceğini görmek isterdim :D

@Kenshi sayın hocam forumumuzun değerlilerinden :) iyi ki forumumuzda fkcay11

@Olmayabilir @Simge @Yeşil sarık :)

@Olmayabilir ;Alametifarikası çok belirgin olması haricinde çok müşfik yapıya sahip olduğunu düşündüğüm ender kişilikle aramızda olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor.
@Simge ; Kendisiyle çok muhabbet edemedik fakat kaynaştıgımızda kendisini tanımaktan mutlu olacağımızı bilmesini isterim.
@Yeşil sarık ; Değerli kardeşim epeydir yazılarından mahrum kaldık keşke bizleri bu kadar mahrum bırakmasan.

@Dolunay @interceptor @Placidus

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri