Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Oyun 3 Üye 3 Yorum (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 4
ZoeZoe is verified member.
@OlmayabilirOlmayabilir is verified member., tanımıyorum ama milliyetçi muhafazakar bir çizgiye sahip, gelenek ile modernite arasında sıkışmış, modernite kafasını karıştırsada gelenek Paradigmasına bağlılığını sürdürüyor.

@KenshiKenshi is verified member., naif hoşgörülü değerli hocamız. İnce bir mizah anlayışı olup geleneğin pençesinden kopmamış :) biraz daha ıslah ekolü okusa sanırım çok fazla değişim dönüşüm yaşayacaktır. Mesela kendisine okuması için Urvetul vuska yı öneririm.
Bir önceki yüzyılı daha iyi anlayarak bu yüzyılda nederede duracağını daha iyi kestireceğini düşünüyorum

@Simge, yeni sesiz sedasız, çiçeği burnunda üyemiz. Askerde yeni gelen acemilere derlerdi :) Acemi sensin derse hiç şaşırmam

@agumanaguman is verified member. @Dil-figar @YarenYaren is verified member.

@OlmayabilirOlmayabilir is verified member. hiç tanımıyorum. Üye olduğundan beri aktif bir üye forumlara aşina mı acaba bilmiyorum ama üyeliğinden itibaren yorumlar ile aktifliğini koruyor,,,

@KenshiKenshi is verified member. yıllardır forumlarda görürüm şakacı, emin olduğu insanlara takılmayı seven,,, ve ve.... Yemek deyince aklıma ilk sayın hafız geliyor 🤭 nasıl derler yemeğin hakkını veren birisi 🤭 et obur cinsinden diyebiliriz 🤭çay tatlı ne varsa götürür helal olsun 🤭

@Simge hiç tanımıyorum çok sessiz yazar sıfatı vermişler yazıyor sanırım henüz daha görmedik buralarda yazılarını nasip olursa yazarsa görürüz inşallah,,

@EfuL!mEfuL!m is verified member.
@AsyAAsyA is verified member.
@MevaMeva is verified member.

@EfuL!mEfuL!m is verified member. hobilerinin başında el işleri olduğunu düşündüğüm belki biraz duygusal hoşgörülü anlayışlı lakin dün geceden sonra maximum inatçı olduğunuda farkettiğimiz saygı değer fk üyesi
@AsyAAsyA is verified member." özgün "paylaşımlarıyla foruma katkısını asla görmezden gelemeyeceğimiz iyi insan olmanın pekte işe yaramadığını geçte olsa farkedip aramıza katılmasından memnuniyet duyduğumuz fk üyesi
@MevaMeva is verified member. neşeli günlerine en kısa sürede dönmesi dileğiyle
@QasemQasem is verified member. @DolunayDolunay is verified member. @Dil-figar

Adım yazılmış ama çok fazla aktif olamadığım için kişilikleriniz hakkında fazla söz sarf edemeyeceğim, mazur görünüz lütfen...

@agumanaguman is verified member. sanki uzun zamandır tanıyor gibiyiz. Aramıza çabuk uyum sağladı. Bizim gibi Çay sever mi bilemiyorum, çay ikram etmek istedim fkcay11

@abbad başka forumlarda da katılım sağlıyor hissi uyandırmıştı. 3 üye 3 yorumu bilmiyor, belliki yeni düştü forum alemine :) konunun amacının etiketlenen kişinin yorum yapması değil de, bir nevi yüzüne karşı dedikodu yapmak olduğunu anladığında nasıl tepki vereceğini görmek isterdim :D

@KenshiKenshi is verified member. sayın hocam forumumuzun değerlilerinden :) iyi ki forumumuzda fkcay11

@OlmayabilirOlmayabilir is verified member. @Simge @Yeşil sarık :)

@OlmayabilirOlmayabilir is verified member. ;Alametifarikası çok belirgin olması haricinde çok müşfik yapıya sahip olduğunu düşündüğüm ender kişilikle aramızda olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor.
@Simge ; Kendisiyle çok muhabbet edemedik fakat kaynaştıgımızda kendisini tanımaktan mutlu olacağımızı bilmesini isterim.
@Yeşil sarık ; Değerli kardeşim epeydir yazılarından mahrum kaldık keşke bizleri bu kadar mahrum bırakmasan.

@DolunayDolunay is verified member. @interceptor @Placidus

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri