20 Yaş Akımı Masum mu? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Yaren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Kalemi Cafe
Son zamanların modası yirmili yaşlar akımı;sosyal medyada yirmili yaşlarını paylaşmayan kalmadı malum ..Aşağıda bu akımın masum olmadığını,neler yapılması gerektiğini anlatan ni grafik paylaşıyorum ve bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum :D

Ekli dosyayı görüntüle 8239Ekli dosyayı görüntüle 8240

Ziya Selçuk ile başladı bu akım İnternette kendimizle ilgili paylaştığımız her bilginin her fotonun mutlaka zararı vardır instagramımda neredeyse bütün herkes yaptı bu akımdan benim için güzel tarafı herkesin 20 li yaşlardaki halini gördük ?

yapay zekanın kişi tanıma algoritmasına hizmet eden bir akım olduğuna dair komplo teorisi dönüp duruyor. ama kimbilir başka neler var altında. bikaç daha ironi yapasım var da simdi yanlış anlasılır falan. durup dururken kimsenin kalbini kırmayalım dimi. ama şunu söyleyebilirim; gençliğe özlem çekenlerden değiliz şükür:gulucuk:

Çok şükür ana sayfamda bu tür paylaşım yapabilecek takipçim ve takip ettiğim yok ..
Sosyal medya iyice zıvanadan çıktı ben eski mahalle muhabbetleri olan seneleri geri istiyorum E)):
Hiç mi yok ?benim hemn hemene listemdeki herkes yapmış müdürüm öğretmen arkadaşlarımın hepsi eksiksiz bu akımı yapmış ?

Arkadaşlar aranızda bu akıma kapılan varsa kusura bakmasın, kullanacağım cümleler için şimdiden özür dilerim lakin söylemeden de duramam.

Ben bu 20 li yaş akımını aptalca ve teknolojiye kendini çok fazla bağlama, sosyal medya bağımlılığı olarak görüyorum.
Hayatınızı, geçirdiğiniz değişim dönüşümü, yüz tanımalı alogritmanızı, hayat standardınıız ve daha bir çok şeyinize burdan ulaşmak mümkün.

Bana ne sizin 20 yaşlı hallerinizden
Beni ilgilendiren 20 yaşından bu yana geçirdiğiniz değişim dönüşüm, okumalarını, hayata bakışınız, kendinize, çevrenize insanlığa katkınız, bıraktığınız eserlerdir. Bunları paylaşsaydı keşke herkes.

Örnek alacağımız şeyler okumaktan sa, cins cins tiplemeler görmeye maruz kaldık :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri