Kemal Kılıçdaroğlu değişim şart oldu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen boykotcuyum demedin mi?@EfuL!m, niye ben yok muyum?
Boykot ta bir muhalif tavırdır. Hemde sistemsel.
Evet, ben hem Erdoğana hem Kemale muhalifim.Sen boykotcuyum demedin mi?
Öyleyse soralım efulim@Meva muhalif mi arıyordun bak var bir tane![]()
Cevabı bende merak ettim güzel sorularÖyleyse soralım efulim
@Araf neden değişim sadece Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye mi değişim yoksa ekonomik açıdan mı değişim peki tamm değişim ama Kemal Kılıçdaroğlu doğru aday mı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağına gerçekten inanıyormusun![]()
Bak güzel kardeşim ben şu anda Kemal Kılıçdaroğlu yerine Mansur Yavaşin olmasını çok isterdim. Ama mecburen Kemal Kılıçdaroğlu diyorum çünkü gerçekten değişim şart. Benim ablamın Malatya'da evi yıkıldı ve benim ablam şu anda hiç gitmediği bilmediği bir ilde mülteci hayatı yaşıyor ? Ne suçu var onun. Ben onuda geçtim her gün herşeye zam benim ülkemde herşey yetişiyor ama ben dışardan ihraç ediyorum. Elin Yahudisi benim yediğim ve benim ihraç ettigim domatesi 10 liraya yiyor ben 30 liraya bunu yani hak ? Şimdi siz diyeceksiniz ki gelen ne yapacak ? Şimdiki olan ne yaptı? Evi olan durumu iyi olana sorun yok. Ya olmayan ne yapsın? Eskiden orta fakir zengin vardı şimdi ne ortada kalmadı Fakir zengin var. Zengin Zengin oldu fakirse daha fakirÖyleyse soralım efulim
@Araf neden değişim sadece Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye mi değişim yoksa ekonomik açıdan mı değişim peki tamm değişim ama Kemal Kılıçdaroğlu doğru aday mı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağına gerçekten inanıyormusun![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.