Kemal Kılıçdaroğlu değişim şart oldu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen boykotcuyum demedin mi?@EfuL!m, niye ben yok muyum?
Boykot ta bir muhalif tavırdır. Hemde sistemsel.
Evet, ben hem Erdoğana hem Kemale muhalifim.Sen boykotcuyum demedin mi?
Öyleyse soralım efulim@Meva muhalif mi arıyordun bak var bir tane![]()
Cevabı bende merak ettim güzel sorularÖyleyse soralım efulim
@Araf neden değişim sadece Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye mi değişim yoksa ekonomik açıdan mı değişim peki tamm değişim ama Kemal Kılıçdaroğlu doğru aday mı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağına gerçekten inanıyormusun![]()

Bak güzel kardeşim ben şu anda Kemal Kılıçdaroğlu yerine Mansur Yavaşin olmasını çok isterdim. Ama mecburen Kemal Kılıçdaroğlu diyorum çünkü gerçekten değişim şart. Benim ablamın Malatya'da evi yıkıldı ve benim ablam şu anda hiç gitmediği bilmediği bir ilde mülteci hayatı yaşıyor ? Ne suçu var onun. Ben onuda geçtim her gün herşeye zam benim ülkemde herşey yetişiyor ama ben dışardan ihraç ediyorum. Elin Yahudisi benim yediğim ve benim ihraç ettigim domatesi 10 liraya yiyor ben 30 liraya bunu yani hak ? Şimdi siz diyeceksiniz ki gelen ne yapacak ? Şimdiki olan ne yaptı? Evi olan durumu iyi olana sorun yok. Ya olmayan ne yapsın? Eskiden orta fakir zengin vardı şimdi ne ortada kalmadı Fakir zengin var. Zengin Zengin oldu fakirse daha fakirÖyleyse soralım efulim
@Araf neden değişim sadece Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye mi değişim yoksa ekonomik açıdan mı değişim peki tamm değişim ama Kemal Kılıçdaroğlu doğru aday mı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağına gerçekten inanıyormusun![]()
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
Türkiye'den Haberler |
TR Haberler
Kılıçdaroğlu: İkinci turda mutlaka kazanacağız
|
2 139 | |
|
38%
|
FK Yorum |
FK Sözlük
Oyunu kime vereceksin.
|
1 107 | |
|
38%
|
Burçlar | 5 287 | ||
|
38%
|
Makale Köşe Yazıları ( İktibaslar) |
İktibas
Kime işimiz düşer?
|
0 42 | |
|
38%
|
Arşiv | 778 43648 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.