Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük 14 Şubat

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Sevgiyi bir güne boğmak sırf adı olsun diye saçmalıklar uzak durdu hamdolsun bugüne kadar....
Sevgisiz değersiz dünyada ve insanlıktan uzak kalmak benim kutlu günüm zaten...

Yeryüzünde bu kadar haddi aşan,sınırları zorlayan ,insanlığı çirkin,hayasız,nefsine köle yaptıran,eğlenceler, merasim eylemleri hep senede 1 gün diye adlandırılır.

Ülkemiz ne yazık ki .!

Batı medeniyetlerinden daha medeni oldukları icin bu günler özellikle kutlanır,ummetin gençliği rezil kepaze olur gider.

Ve buna Alkış tutanlar yapılan bu fiili eylemlerden dolayı Elbetdeki ortak olacaklardır.

Allah bizleri Affetsin.

Senede bir defa sevdiğine, onun hayatına anlam katma, yani başka bir deyişle yapmacık bir gün geçirme.
Kusura bakmayın ama hayatımda ki tüm özel günler saçma sapan.
Doğum günü,
Sevgililer günü
Anneler günü
Bilmem ne günü bilmem şu bugün...
Saçmalıkların haddi aşmışlığın seneye pay adilmil hali.
Kutlamıyorum.
Sizinde kutlu olmasın..

Nereye baksam herkes böyle şeyler yazıyor,bi gerçek var ki eminim hepiniz-sevgilisi,eşi olan tabi-kutladınız :D
Kapitalist olan sevgiliye illa hediye alma,sürpriz yapma zorunluluğu evet ama arkadaşlar buna gerek yok ki,ne olur yılda bir kez kutlansa,güzel sözler söylense,ne olur kadınlar yüceltilse,inanın size dönüşü çok fazla olacak.
Elbette kadın da erkeğe sürpriz yapabilir ama siz yapın ya hu bugün.
Bize hergün sevgililer günü diyenler var bir de değil mi,işte bunlar çok komik,nerde hergün,var mı bu zamanda öyle,geçim derdi olmayan,çoluk çocuğa karışmamış,mükemmel iş hayatı olan kişiler misiniz,öyleyseniz zaten şımarmışsınızdır,sevgilinin kıymetini filan bilmezsiniz;)

Ya ne anlatıyorum,işin eğlencesine bakalım:
s-3b809e05bed5e564499b593637b25ad008529879.jpg

Herkese sevgiler..fkguzel0

Unutmadan,bizim evde her özel gün ailecek yemeğe gidilir,basit ama güzel bence:)

Kutlamıyorum evet niyetim de belli orada kalbim mutmain fakat kapıya bir Demet çiçekle gelen adamı da bozamayız ayıptır nezaketen kabul etmeliyiz fkkahve0

@interceptor, bende bu yorumu bekliyordum işte süpersin değerli muhterem :D
Aramız da ki tek fark ben mezara kadar tek kalmak amacım :)
Dalga gectigim bugünü güzel yemekle süslemek güzel olacak :D
hocam yalnızlık Allah'a mahsus.evlilik güzeldir,güzeldir dimi ? hiç evlenmeyince insan bilmiyor :D insan yanında bir yol arkadaşı istiyor.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@interceptor, Amenna elbette Rabbime mahsus :)
Güzeldir güzeldir nasibi olana elbette :D
Arayan isteyen Mevlasinida Belasinida :D
Iste bakalım bir gün ağlarken sancaktar dediydi diyeceksin :D

@interceptor, sesli güldüm sen çok yaşa emi değerli muhterem senin kıymetini bilen çıkmamış sa bence inat et sende çıkma karşına :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri